Ο Κολομβιανός Rodrigo σε ένα εκρηκτικό live! Ο Λατίνος μουσικός άφησε πίσω τη γενέτειρα του και έφτασε στην Ευρώπη για να μάθει στους Ευρωπαίους τι πάει να πει αυθεντική salsa!

Ο Κολομβιανός Rodrigo σε ένα εκρηκτικό live! Ο Λατίνος μουσικός άφησε πίσω τη γενέτειρα του και έφτασε στην Ευρώπη για να μάθει στους Ευρωπαίους τι πάει να πει αυθεντική salsa!

Ο Rodrigo έρχεται και στην Ελλάδα για τρεις μέρες, Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Μαρτίου, στο Palenque club, με τον ανάλογο αέρα της μουσικής της Κολομβίας.

Βέβαια, ο Rodrigo μένει μόνιμα εδώ και καιρό στην Ελβετία, η οποία αποτελεί ένα από τους πυρήνες των μουσικών που συνεργάζονται με όλα τα μεγάλα ονόματα της λάτιν, οι οποίοι περνούν τον Ατλαντικό για να παίξουν και να τραγουδήσουν στην Ευρώπη.

Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ορχήστρας Mercadonegro, η οποία με βάση την Ελβετία έχει εξελιχθεί στην σημαντικότερη λάτιν μπάντα έξω από τις χώρες τις Λατινικής Αμερικής.

Η ορχήστρα έχει βγάλει ήδη δύο cd, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη.

Ο Rodrigo κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο και μία προσωπική του δουλειά, στην οποία το ταλέντο του φαίνεται ξεκάθαρα. Κρουστά, σύνθεση, ερμηνεία και ενορχήστρωση από τον Rodrigo και μόνο!

Το πρώτο προσωπικό του album, με τίτλο Rodry-Go, έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Περιέχει αρκετά κομμάτια Reggaeton, που είναι η μουσική που έχει τελευταία κατακλείσει την Λατινική Αμερική και όχι μόνο.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει την δουλειά του με τον τίτλο Salsa-Fire-Reggaeton, η οποία περιέχει και τα δύο.

Μαζί του θα είναι άλλοι πέντε μουσικοί, μέλη και αυτοί του συγκροτήματος των Mercadonegro, με τους οποίους ο Rodrigo συνεργάστηκε για να βγάλει το άλμπουμ του.

Info
Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 24.30
Τιμή: 20 ευρώ, με ποτό
PALENQUE Club, Φαραντάτων 41, Αμπελόκηποι
Τηλ. 210 7752360
http://www.palenque.gr/
[email protected]