Το θέατρο Coronet θα παρουσιάσει από την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου και για 30 μόνο παραστάσεις τη χορευτική-θεατρική δουλειά του Πάνου Μεταξόπουλου και των Ex Animo It’s Show Time που ξεκίνησε θριαμβευτικά από το Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης.

Μια ομάδα χορευτών και ηθοποιών, που κυνηγούν ένα όνειρο. Με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη τους θα φτάσουν να ανακαλύψουν το πιο πολύτιμο θησαυρό: τον εαυτό τους. Χιούμορ, χορός, πολύχρωμοι χαρακτήρες συνθέτουν μια φαντασμαγορική παράσταση που θα σας ταξιδέψει.

Η ομάδα Εx Animo στην πρώτη σκηνοθετική της δουλειά συνεργάζεται με τον Πάνο Μεταξόπουλο, τ’ αστέρια του So You Think You Can Dance Λούκας και Γιώτα και μία ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών και χορευτών.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα άδειο θέατρο, μία άδεια σκηνή, με μία ανδρική μορφή στο κέντρο της.Τα φώτα ανάβουν το ένα μετά από το άλλο. Είναι η μορφή που τα ελέγχει , τα οδηγεί, τα κατευθύνει. Για να ξεκινήσει το ταξίδι.

Έξι ετερόκλητοι χαρακτήρες πηγαίνουν για την ακρόαση ενός έργου. Άνθρωποι διαφορετικοί, με διαφορετικά όνειρα, με διαφορετικές φιλοδοξίες, άλλα με την ίδια ελπίδα και τον ίδιο στόχο. Να τα καταφέρουν. Να κάνουν ένα βήμα προς το δικό τους όνειρο.

Η οντισιόν είναι διαφορετική από τις συνηθισμένες. Η φωνή της μορφής τους ζητά  να ξαναζήσουν κομμάτια του πραγματικού εαυτού τους. Flash backs και flash forwards τον δικών τους στιγμών.

Οι πρόβες ξεκινούν. Όλα δείχνουν σαν ακόμα μια θεατρική παράσταση και ξαφνικά όλα ανατρέπονται.

Παίζουν: Πάνος Μεταξόπουλος, Mάνος  Καρδαράς, Γιώτα Καρυώτη, Δανάη Κόλλα, Λούκας Κοσμίδης, Νίκος Νικολάου, Μαίρη – Οδύσσεια Μπουγά, Ευανθία Σωφρονίου, Θάνος Φερετζέλης.