Πιστεύουμε στις ψηφιακές τέχνες και στην ποίηση που μπορούν να δώσουν στη ζωή μας. Δημιουργούμε λοιπόν την ευκαιρία να συνδεθούν με τον θεατή τους, σε μια καθημερινή βάση.

Η ποίηση και ο πειραματισμός χαρακτηρίζουν το Video Art μαζί με το επαναστατικό άνοιγμά του σε ευρύτερες ομάδες καλλιτεχνών. «Ναι», η παρουσία των γυναικών καλλιτεχνών είναι πολύ μεγάλη, πρωτοπόρα και καταλυτική. «Ναι» οι καλλιτέχνες από τις ΛΟΑΤΚΙ+ ομάδες είναι παρόντες.

H Video Art είναι προσιτή, είναι σχετικά νέα τέχνη και χωρίς την ταυτότητα της κυριαρχίας ενός «αρσενικού προτύπου» επιτυχημένου καλλιτέχνη, γίνεται ένα ελεύθερο πεδίο πειραματισμού και έκφρασης.
Είναι η ώρα να καλέσουμε το κοινό να την απολαύσει!

Διάρκεια Digital προβολών: 9 Μαϊου με 12 Σεπτεμβρίου στα κανάλια Web Tv και Υoutube της Bibart Biennale Internazionale d’arte.

Τα έργα Digital Art & Performances που θα συμμετάσχουν θα παρουσιαστούν στον εκθεσιακό χώρο της Εκκλησίας Santa Teresa dei Maschi στο Μπάρι,για μία εβδομάδα από 9-12 Σεπτεμβρίου 2020 [εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν] και ως αποτέλεσμα αυτής της υπέροχης συνεργασίας των Eye’s Walk Festival και Bibart Biennale Internazionale d’Αrte.

Curators: Miguel Gomez & Φιλία Μηλιδάκη.

Συμμετοχές δεκτές μέχρι 7 Μαΐου. Υποβολή έργων στο [email protected]