Ο Ιανός παρουσιάζει την αγαπημένη Ηρώ, η οποία θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση με τίτλο «Μόνο εμείς»…

… κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου (6,13,20,27).

Η μοναδική ερμηνεύτρια που επιστρέφει μετά από τρία χρόνια δισκογραφικής απουσίας με μια πολύ προσωπική δουλειά και ένα τίτλο επίκαιρο, που αποτελεί ταυτόχρονα και  μια ευχή σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή για τους Έλληνες, “Ψύχραιμα”, θα βρεθεί  στον ατμοσφαιρικό και φιλόξενο χώρο του Ιανού για τέσσερις παραστάσεις έκπληξη, πιάνο – φωνή σόλο!

Η Ηρώ θα ξετυλίξει αγαπημένα τραγούδια από τους δίσκους της, τραγούδια Eλλήνων συνθετών που αγαπάει, αλλά και κομμάτια από ξένο ρεπερτόριο, που ερμηνεύει όπως κανένας άλλος!!!  Μόνο με ένα πιάνο  και την υπέροχη φωνή της …

Ατμόσφαιρα μπουάτ, διάθεση ροκ, ρεπερτόριο … χωρίς όρια! Τέσσερις απρόβλεπτες βραδιές με ή χωρίς πρόγραμμα! Εάν ζητούσαμε από την Ηρώ, να μας περιγράψει με λίγα λόγια την πορεία της από  το ’95 ως σήμερα, θα μας έλεγε… «ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ», όμως «ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ»  και «ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ», μία «ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ», αλλά… «ΚΟΙΤΑ ΜΕ, ΑΝΤΕΧΩ», η ζωή  είναι γεμάτη «ΧΡΩΜΑΤΑ» και αυτό δεν το «ΑΛΛΑΖΩ», γι’ αυτό «ΨΥΧΡΑΙΜΑ» προς νέες αναζητήσεις φτερουγίζω και σας καλώ μαζί μου, γιατί… «ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΓΑΠΗ».