Η Χαλκίδα θα υποδεχθεί την Ηρώ, η οποία θα δώσει μια ζωντανή μουσική παράσταση στο Καφωδείον

… την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013.

Ένα μοναδικό ρεσιτάλ Πιάνο – Φωνή στο Καφωδείον στη Χαλκίδα

Το ‘’Καφωδείον’’ παρουσιάζει την Ηρώ στη μουσική παράσταση «Μόνο Εμείς’’ την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνο – φωνή, που θα συζητηθεί!

Με ένα νέο τραγούδι στις αποσκευές της (Τα μικρά τα πλοία – στ. Γερ. Ευαγγελάτος) και με ένα πρόσφατο c.d. με τίτλο “Ψύχραιμα”, η εξαιρετική ερμηνεύτρια θα βρεθεί στον όμορφο  χώρο του «Καφωδείον» για μια παράσταση – έκπληξη, με μοναδική συντροφιά το πιάνο της και τον κόσμο της.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης η Ηρώ θα ξετυλίξει αγαπημένα και καινούργια τραγούδια από τους δίσκους της, τραγούδια παλαιότερα και σύγχρονα Ελλήνων συνθετών που αγαπάει, αλλά και ξένα κομμάτια σε διάφορες γλώσσες, που ερμηνεύει όπως καμία άλλη τραγουδίστρια.  Ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερες επιλογές και με  μοναδικούς, αναπάντεχους συνδυασμούς ελληνικών και ξένων τραγουδιών .

Τραγούδια που ερμηνεύει όπως κανένας άλλος!  Μόνο με ένα πιάνο και την υπέροχη  φωνή της!

Εάν ζητούσαμε από την Ηρώ, να μας περιγράψει με λίγα λόγια την πορεία της από Το ’95 ως σήμερα, θα μας έλεγε… «ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ», όμως «ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ»  και «ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ», μία «ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ», αλλά… «ΚΟΙΤΑ ΜΕ, ΑΝΤΕΧΩ», η ζωή  είναι γεμάτη «ΧΡΩΜΑΤΑ» και αυτό δεν το «ΑΛΛΑΖΩ», γι’ αυτό «ΨΥΧΡΑΙΜΑ» προς νέες αναζητήσεις φτερουγίζω και σας καλώ μαζί μου, γιατί… «ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΓΑΠΗ».

Μην χάσετε ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο live, όπως αυτά που μόνο η Ηρώ χαρίζει  στο κοινό της! Οι εμφανίσεις της σε πόλεις της Ελλάδας, που συνεχίζονται ως τον Απρίλιο, αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις!

ΗΡΩ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ:
7 Φεβρουαρίου – «Καφωδείον» Χαλκίδα
14 Φεβρουαρίου – «Stage 25» Αθήνα
23 Φεβρουαρίου – «Πολυχώρος Αγορά» Ιωάννινα
11 Μαρτίου – «Half Note Jazz Club» Αθήνα.