Θέλουμε να μοιραστούμε το πάθος για την τέχνη μας μέσα από το δικό σου πάθος… Mε τη δική σου τέχνη… Να μοιραστούμε στιγμές της θεατρικής περιπέτειας από την πρώτη σύλληψη έως και το τελευταίο χειροκρότημα… Γι’ αυτό δήλωσε συμμετοχή και ακολούθησέ μας σε μια εμπειρία μόνον για λίγους! Φθάνει να αγαπάς το θέατρο και να θέλεις να το μοιραστείς. Just follow us!!

Διοργανώνουμε το 1ο μας iNstameeT και δίνουμε την ευκαιρία σε instagrammers/ bloggers που αγαπούν το θέατρο και δη… το Εθνικό, να αποτυπώσουν με το δικό τους στίγμα και να μοιραστούν με το δικό τους community το καλοκαιρινό μας θεατρικό ταξίδι.

Υποδεχόμαστε όλους εσάς, ξεχωριστούς εκπροσώπους του InstaCommunity στις πρόβες των παραστάσεων «Πλούτος» του Αριστοφάνη και «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή για μια backstage εμπειρία. Γιατί, πριν αποκαλυφθεί οτιδήποτε στον Τύπο ή στο κοινό, θέλουμε να μοιραστούμε πτυχές της δημιουργικής διαδικασίας μιας πρόβας με τους φίλους μας στο Instagram.

Πώς μια παράσταση γίνεται πραγματικότητα; Πώς οι λέξεις αποκτούν πνοή και ζωντανεύουν επί σκηνής; Πώς γεννιούνται οι ήρωες για να σταθούν μπροστά μας και να μιλήσουν για όσα μάς απασχολούν; Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τη «μάσκα» ενός ρόλου; Ποιες οι αγωνίες τους πίσω, αλλά και μπροστά στα φώτα;

Εάν αγαπάς τον κόσμο του θεάτρου όσο κι εμείς, εάν πιστεύεις ότι η ματιά σου, η προσέγγισή σου έχει κάτι διαφορετικό, εάν η φωτογραφία είναι το πάθος σου, δήλωσε συμμετοχή και μπορεί να είσαι αυτός/ή που θα βιώσει μια μοναδική εμπειρία και θα εξασφαλίσει:

• Μία διπλή πρόσκληση και για τις 2 παραγωγές του ΕΘ (Πλούτος & Ηλέκτρα) στην Επίδαυρο
• Ένα Free Pass δύο ατόμων για παράσταση της επιλογής του στην νέα θεατρική περίοδο του ΕΘ
• Ένα αναμνηστικό δώρο αποκλειστικής διάθεσης από το πωλητήριο του ΕΘ πριν την επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά.

Όροι συμμετοχής στο: http://bit.ly/terms_instameet

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής έως 27 Ιουνίου στο: http://bit.ly/sumer2018_instameet


Διαβάστε επίσης:

Πλούτος, σε σκηνοθεσία Νικίτα Μιλιβόγεβιτς στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Ηλέκτρα, σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου στην Επίδαυρο