Την Δευτέρα 1η Μαρτίου η ABSOLUT Vodka No Label διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι στην Αποθήκη Πλακιώτη με σκοπό να προωθήσει την ιδέα ενός κόσμου απαλλαγμένου από τις ταμπέλες και την προκατάληψη!

Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της γενναίας και πρωτοποριακής πρωτοβουλίας In An ABSOLUT World, There Are No Labels, με την οποία η ABSOLUT, ένα από τα ισχυρότερα brands του κόσμου κυκλοφόρησε το μπουκάλι της γυμνό, απαλλαγμένο από λογότυπα και ετικέτες προκειμένου να εναντιωθεί στην τακτική του labeling και τις προκαταλήψεις που σχετίζονται με την σεξουαλική ταυτότητα.

Το No Label πάρτι θα είναι ένας ύμνος στην διαφορετικότητα και το σεβασμό προς αυτή. Η αρχή θα γίνει με ένα forum όπου γνωστές προσωπικότητες από διάφορους χώρους της κοινωνικής ζωής θα συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με τις ταμπέλες. Το forum θα έχει τον τίτλο ΄Labels’ και θα επικεντρωθεί στην προσφιλή συνήθεια των περισσότερων από εμάς να προσάπτουμε ταμπέλες σε συνανθρώπους μας βασιζόμενοι σε επιφανειακές αντιλήψεις και αδιαφορώντας για την ουσία και την ατομικότητα καθενός από αυτούς.

Η βραδιά θα κορυφωθεί με ένα μεγάλο πάρτι με την συμμετοχή γνωστών Ελλήνων και ξένων DJ, surprise guest appearances καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και φυσικά τα signature No Labels κοκτέιλ που η Absolut έχει εμπνευστεί  ειδικά για την περίσταση.