Η Amita Motion γιορτάζει την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο Ο.Α.Κ.Α παρέα με τους

Stavento featuring Ήβη Αδάμου, Μύρωνα Στρατή, Professional Sinnerz & Κόμης X, Μέλιsses, και Decibell! Surprise buzz: Onirama!

Παρουσιάζει ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς

Το Amita Motion Tour, μετά το εντυπωσιακό του ταξίδι σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, έρχεται να μας απογειώσει στην Αθήνα με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας, που πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά! Το πιο θετικό Tour του καλοκαιριού κατάφερε να ξεχειλίσει τις πλατείες με χιλιάδες κόσμου, με μουσική, με ζωντάνια, αισιοδοξία και φυσικά πολύ Θετική Ενέργεια.

Στις 17 Σεπτεμβρίου το φαινόμενο της Θετικής Ενέργειας έρχεται στην Αθήνα, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, για την πιο θεαματική αποκορύφωση του καλοκαιριού. Ο εορτασμός της Ημέρας Θετικής Ενέργειας της Amita Motion θα επιβεβαιώσει ότι τελικά «Τόσο Θετικά δε νιώσαμε ξανά!».

Με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό εισιτήριο το χαμόγελο μας οι Stavento και η Ήβη Αδάμου, ο Μύρωνας Στρατής, οι Professional Sinnerz με τον Κόμη Χ, οι Μέλιsses και οι Decibell υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίες που θα εκτινάξουν τη θετική μας ενέργεια στα ύψη. Φέτος, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας θα δώσουν  το δυνατό τους παρόν, σε μια εμφάνιση έκπληξη,  οι Onirama για να μας χαρίσουν μια ακόμη απόλυτα θετική μουσική εμπειρία!

Το πιο θετικό party του καλοκαιριού θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα γεμίσει το χώρο του ΟΑΚΑ με ρυθμό, παιχνίδια στην Gameland, απολαυστικά happenings και άφθονη Θετική Ενέργεια. Φυσικά, από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας δεν μπορεί να λείπει ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας Θέμης Γεωργαντάς!

Στα πλαίσια της κοινωνικής της υπευθυνότητας η Amita Motion έχει φροντίσει να κάνει και τις φετινές της εκδηλώσεις απολύτως φιλικές προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στις πόλεις του Amita Motion Tour, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο αλλά και αυτά που θα χρησιμοποιηθούν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, στην Αθήνα. Επίσης η Amita Motion, για τρίτη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει στην αντιστάθμιση όλων των  αέριων ρύπων που προκαλούνται από την φετινή μεγάλη διοργάνωση του Amita Motion Tour αλλά και της Ημέρας Θετικής Ενέργειας.