Η «Image Gallery» παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας του Ηλία Κοσίντα με τίτλο «Παιδική Χαρά / Childrenʼs Joy»

από την Πέμπτη 7 Απριλίου, στις 8 το βράδυ. Λίγη ώρα πριν, στις 7 το απόγευμα, θα γίνει  η παρουσίαση του λευκώματος του Ηλία Κοσίντα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ευρασία. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η έκθεση φωτογραφίας του Ηλία Κοσίντα με τίτλο «Παιδική Χαρά/Childrenʼs Joy» περιλαμβάνει περισσότερες από 100 μαυρόασπρες φωτογραφίες με πρωταγωνιστές τα παιδιά, που απεικονίζουν με ευαισθησία και διακριτικό χιούμορ σκηνές από την καθημερινότητα. Ο φωτογραφικός  φακός αναλαμβάνει ρόλο αφηγητή σε ένα ταξίδι στον κόσμο των παιδιων.

Η έκθεση πλαισιώνεται από δημιουργικές ζωγραφιές παιδιών διαφορετικών ηλικιών, αλλά και της Σχολής Μωραϊτη (Νηπιαγωγείο και Δημοτικό), όπως και του Κέντρου Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας «Δράση», που σχεδιάστηκαν ειδικά για την εκδήλωση.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των παιδικών ζωγραφιών θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας «Δράση», το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», την Εταιρία για την Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και στο Θάνατο «Μέριμνα».

Τι θα συναντήσουμε στην «Παιδική Χαρά»; Ο Ηλίας Κοσίντας απαντά: «Παιχνίδια, σοβαρές κουβέντες, σκανταλιές, φωτογραφίες. Φωτογραφίες φτιαγμένες με τους κανόνες και τη χαρά του παιχνιδιού.»

Η έκθεση «Παιδική Χαρά / Childrenʼs Joy» στην The Image Gallery θα διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου.