Ο Τάσος Στάμου θα συμπράξει στη σκηνή του kinky kong μαζί με τον Ignaz Schick από το Βερολίνο σε ένα σετ ελεύθερου αυτοσχεδιασμού βασισμένο σε DIY electronics, πειραγμένα turntables και αδόκιμα σόλο ακουστικών οργάνων και αντικειμένων.

Ο Ignaz Schick έχει ασχοληθεί στην πολύχρονη πορεία του στο μουσικό πειραματισμό με διάφορες μορφές αυτοσχεδιαστικής electronica και ειδικεύεται σε πολυμήχανες ηλεκτρακουστικές ιδιοκατασκευές και στη χρήση του πικάπ σαν μουσικό όργανο.

Ιδρυτής και μέλος σε σχήματα όπως οι Perlonex, Blindsnakes, Petit Pale, Phosphor, Decollage 3, Snake Figures Arkestra, Berlin Sound Connective, έχει επίσης συνεργαστεί σε ντούο με τους Chris Abrahams, Andrea Belfi, Alexei Borisov, Phil Durrant, Gunnar Geisse, The Haters, Andrea Neumann, Dawid Szczesny, Martin Tetreault, Marcel Türkowsky, Sabine Vogel, Wolfram.

Ο Τάσος Στάμου δραστηριοποιείται στο χώρο του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού και της πειραματικής μουσικής παραγωγής. Αυτοδίδακτος πολυ-οργανοπαίχτης και αμετανόητος αυτοσχεδιαστής, έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια live και ηχογραφημένα δείγματα της αυτοσχεδιαστικής του electronica κι έχει συνεργαστεί σε μουσικές συμπράξεις με Έλληνες και ξένους μουσικούς όπως ο Valerio Tricoli, Ferran Fages, Adam_is, Free piece of tape, Vokal Idiot.