Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους μας περιμένουν τον Νοέμβριο 2016 στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη.

Αναλυτικά:

Ανακαλύπτοντας τις τέχνες
Για παιδιά 2- 4 ετών

Παίζοντας και αλληλεπιδρώντας, παιδιά και γονείς έρχονται σε δημιουργική επαφή με τα εικαστικά, τη μουσική και το θέατρο. Η εκπαιδευτικός Σπυριδούλα Χρόνη με τη συμβολή έμπειρων μουσικοπαιδαγωγών, δημιουργεί ένα κλίμα αποδοχής και ενθάρρυνσης δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να ξεδιπλώσουν κομμάτια του εαυτού τους και να γευτούν τις χαρές που δίνει η επαφή με την τέχνη και η συμμετοχή στην ομάδα.

Σε κάθε κύκλο, μέσα από νέες θεματικές ενότητες, τα παιδιά θα ανακαλύψουν τα μυστικά της τέχνης, καθώς και τον κόσμο που τα περιβάλλει και θα δημιουργήσουν τα πρώτα τους εικαστικά αντικείμενα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παρουσία ενός συνοδού για κάθε παιδί. Kάθε κύκλος είναι αυτοτελής και μπορεί να παρακολουθηθεί ανεξάρτητα ή συνεχόμενα.

Ημερομηνίες: 12,19, 26 Νοεμβρίου, 3 Δεκεμβρίου
Σάββατο, 10.30-11.30 & 12.00-13.00
Κόστος συμμετοχής κύκλου: 80 €

Ελληνική Μυθολογία
Για παιδιά 4- 6 ετών

Ζωγράφισε τους αγαπημένους σου αρχαίους Έλληνες ήρωες και εξιστόρησε τις περιπέτειες τους σε ένα ζωγραφικό ταξίδι με αναφορές στους αρχαιοελληνικούς μύθους και στα Ομηρικά Έπη. Με τον ζωγράφο Δημήτρη Νοταρά.

Ημερομηνίες: 3 Νοεμβρίου – Η Αργοναυτική Εκστρατεία
10 Νοεμβρίου – Οι περιπέτειες του Θησέα
Πέμπτη 18.00-19.30
Συνολικό κόστος συμμετοχής για κάθε κύκλο:75€
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 15 €

Τα πουλιά έχουν φτερά τα παιδιά βιβλία

Ένα εργαστήριο με την εκπαιδευτικό Σπυριδούλα Χρόνη, που ανοίγει την όρεξη για διάβασμα, αξιοποιώντας τα εικαστικά, την μουσική, το θέατρο, το κουκλοθέατρο, και την κινούμενη εικόνα.

Με αφετηρία επιλεγμένα βιβλία, τα παιδιά θα παίξουν, θα υποδυθούν ρόλους, θα ζωγραφίσουν, θα κατασκευάσουν, θα γίνουν συγγραφείς και εικονογράφοι. Η δημιουργική επαφή με το βιβλίο, το συνδέει με μια απολαυστική εμπειρία που βοηθά τα παιδιά να ανακαλύψουν τη μαγεία του και τις πολλαπλές αναγνώσεις που κάθε βιβλίο μπορεί να επιφυλάσσει. Το βιβλίο βρίσκει τη θέση του στην εποχή των Νέων Τεχνολογιών και η αλληλεπίδρασή τους αποκτά νόημα. Το βιβλίο δίνει χαρά που την μοιραζόμαστε. Σε κάθε συνάντηση, τα παιδιά θα δημιουργούν, με αφορμή ένα βιβλίο, κάτι διαφορετικό που θα βρίσκει τη θέση του στην προσωπική τους βιβλιοθήκη .

Ημερομηνίες: 24 Νοεμβρίου 2016, 1,8,15,22 Δεκεμβρίου 2016
12 Ιανουαρίου 2017
Πέμπτη, 18.00-19.30
Συνολικό κόστος συμμετοχής: 75 € / Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 15 €

Πλάθοντας χώρους με χρώμα
Για παιδιά 6- 12 ετών

Στο εργαστήριο αυτό τα παιδιά ανακαλύπτουν την δύναμη του χρώματος στη ζωγραφική. Με εκκίνηση έργα μεγάλων ζωγράφων και με εργαλεία τις γραμμές, τα σχήματα, τις υφές και τον πλούτο των χρωματικών συνδυασμών, δημιουργούν τις δικές τους  ζωγραφικές συνθέσεις. Μέσα από τον πειραματισμό με ποικίλες τεχνικές εξοικειώνονται σταδιακά με τις βασικές έννοιες του σχεδίου και της ζωγραφικής .Στόχος είναι να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση με τα υλικά, με τον εαυτό τους και με τις εικόνες που δημιουργούν ,μέσα από μια βιωματική και κυρίως ευχάριστη εμπειρία. Με την εικαστικό Χριστίνα Καλμπαρη.

Ημερομηνίες: 2 Νοεμβρίου – Τα χρυσά ψηφιδωτά του Gustav Klimt
9 Νοεμβρίου – Τα θεόρατα κύματα του Hokusai
Τετάρτη, 18.00-19.30
Συνολικό κόστος συμμετοχής για κάθε κύκλο:75€
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 15 €

Πηλός και νέες τεχνολογίες

Τα θεματικά εργαστήρια play with clay μαθαίνουν στα παιδιά τις βασικές τεχνικές της πηλοπλαστικής (μακαρόνι, φύλλο, τσιμπητό, γλυπτική) και τα παρακινούν να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους. Μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά σκανάρουν με tablets, κάρτες QRcodes, που περιέχουν πληροφορίες σχετικές με το θεωρητικό μέρος της κάθε τεχνικής και στη συνέχεια δημιουργούν με πηλό τα δικά τους έργα. Αφού τα έργα στεγνώσουν και ψηθούν σε ηλεκτρικό καμίνι, ακολουθεί η διακόσμησή τους με χρώμα στο τελευταίο θεματικό εργαστήριο «Χρώμα στο χώμα». Με την κεραμίστρια και γλύπτρια Νατάσσα Καλογεροπούλου.

Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

16 Νοεμβρίου 2016 – Το καλύτερο μου φύλλο
23 Νοεμβρίου 2016 – Ένα μακαρόνι αλλιώτικο από τα άλλα
30  Νοεμβρίου 2016 – Δημιουργικά τσιμπήματα
7 Δεκεμβρίου 2016 – Μικροί γλύπτες
14 Δεκεμβρίου 2016 – Όλοι για έναν και ένας για άλλους
21 Δεκεμβρίου 2016 – Χρώμα στο χώμα

Τετάρτη, 18.00-19.30
Συνολικό κόστος συμμετοχής: 75 € / Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 15 €
Δεν περιλαμβάνεται το κόστος καμινιού

ARKKI Σχολείο αρχιτεκτονικής για παιδιά
Για παιδιά 6 – 13 ετών

Το πιο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρώπης, το ARKKI (School of Architecture for children and Youth), που ήρθε στην Ελλάδα από τον ΑΚΤΟ -σε συνεργασία με τη DESIGNEMBASSADOR.COM- συνεχίζει τη δράση του και το φθινόπωρο, με νέους κύκλους εργαστηρίων για παιδιά ηλικίας από 6 έως 13 ετών.
Το καλοκαίρι, δεκάδες παιδιά πήραν μέρος στα καλοκαιρινά εργαστήρια και δημιούργησαν με τέχνη και φαντασία πρωτότυπες κατασκευές που τα ενθουσίασαν.

Τώρα, το δημιουργικό παιχνίδι που βασίζεται στην αρχιτεκτονική συνεχίζεται, με τον ίδιο πάντα στόχο, τα παιδιά να εξερευνήσουν με όλες τους τις αισθήσεις τον κόσμο, να ανακαλύψουν τα ταλέντα και τις κλίσεις, μέσα από δραστηριότητες που τους μαθαίνουν να πειραματίζονται, να σχεδιάζουν και να βλέπουν άμεσα το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, που πάντα είναι πολύ εντυπωσιακό. Όλα τα προγράμματα ενδυναμώνουν την τρισδιάστατη αντίληψη, τη μαθηματική σκέψη και τις δεξιότητες επικοινωνίας.

Κι όσο για την αρχιτεκτονική; Χρησιμοποιείται ως μέσο για να δώσει στα παιδιά τα δεκάδες ερεθίσματα που από τη φύση της έχει η επιστήμη αυτή, να τα βοηθήσει στη συγκρότηση της σκέψης, να τονώσει τη φαντασία & τη δημιουργικότητά τους, και τελικά να τα κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους και να γίνουν οι «αρχιτέκτονες» του μέλλοντός τους.

Δυνατότητα παρακολούθησης: Σάββατo ή Κυριακή.
 
Ημερομηνίες: 12,19, 26 Νοεμβρίου, 3 Δεκεμβρίου
Σάββατο, 13.30-15.00
13, 20, 27 Νοεμβρίου, 3 Δεκεμβρίου
Κυριακή, 12.00-13.30
Κόστος συμμετοχής κάθε κύκλου: 80 €

Ταξίδι στις χώρες της Αναγέννησης
Για παιδιά 8 – 12 ετών

Μέσα από το ταξίδι του χρόνου, με χρώματα και σχέδια, τα παιδιά ανοίγουν τα μαγικά τους φτερά για να πετάξουν με την μηχανή του χωροχρόνου από την επιστημόνo -χώρα στην ζωγράφο-χώρα. Με την ομάδα «Τέχνης Ρίζωμα».

Ημερομηνίες: 6 Νοεμβρίου
Κυριακή, 10:00-11:30
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 15 €

Ανακαλύπτω, Παρατηρώ, Αγγίζω, Δημιουργώ, Βιώνω

Τα παιδιά, μέσα από ένα παιχνίδι ανακάλυψης των γεωμετρικών σχημάτων, σε έναν προκαθορισμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο (χρώματος λευκού), εξοπλισμένο με έπιπλα από ανακύκλωση χαρτονιού (επίσης λευκού χρώματος), τοποθετούν αυτοκόλλητα. Έτσι μέσω της διαδραστικής διαδικασίας ανακαλύπτουν, παρατηρούν αγγίζουν και δημιουργούν βιώνοντας μια  εκπαιδευτικά καινοτόμα προσέγγιση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος και δημιουργούν ένα χώρο-παλέτα κι έργο μαζί, μια τρισδιάστατη πολύχρωμη επιφάνεια σε φυσικό μέγεθος.

Ημερομηνίες: 20 Νοεμβρίου
Κυριακή, 10:00-11:30
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 15 €

Η τέχνη της αγχιμαχίας (debate)     
Για παιδιά 12- 14 ετών

Στην εποχή της ταχύτατης ενημέρωσης και καθώς οι νέοι σήμερα καλούνται να ανταγωνιστούν στη παγκόσμια αγορά εργασίας, η επικοινωνία και η κριτική σκέψη είναι απαραίτητες προϋποθέσεις και δεξιότητες. H Καλλίνα Μπασλή, προπονήτρια της Ελληνικής Ομάδας Σχολικού Debate για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα προτείνει σε εφήβους, μέσα από τη διαδικασία του debate και της ρητορικής, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους σε ένα ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον.

Μέσω δύο κύκλων πέντε εβδομαδιαίων συναντήσεων και μιας ανοιχτής παρουσίασης, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να αναπτύσσουν και να αντικρούουν επιχειρήματα, πώς να δομούν τον προφορικό και γραπτό λόγο, να υποστηρίζουν τις ιδέες τους με παραδείγματα, ενώ, παράλληλα θα εξασκήσουν και τις ρητορικές τους δεξιότητες μέσω παρουσιάσεων και ομιλιών. Σε κάθε σεμινάριο οι μαθητές θα συμμετέχουν σε ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες, ενώ θα συζητήσουν εύρος θεμάτων εστιάζοντας σε πολιτιστικά, κοινωνικά, και ηθικά θέματα της Ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με μια παρουσίαση, ανοιχτή στο κοινό, στην οποία οι ομάδες θα παρουσιάσουν τα debate που θα έχουν προετοιμάσει.

Πώς να γίνετε καλός ομιλητής

Τι είναι το debate; Το debate ή αγχιμαχία είναι η διαδικασία δομημένης αντιπαράθεσης, κατά την οποία δύο πλευρές επιχειρηματολογούν πάνω σε ένα θέμα. Έρευνες από όλο τον κόσμο αποδεικνύουν ότι τα παιδιά που συμμετέχουν σε debates αναπτύσσουν την κριτική και αναλυτική σκέψη τους, αποκτούν σφαιρικότερη κατανόηση ενός γνωστικού αντικειμένου σε σχέση με απλές μεθόδους διδασκαλίας και αποκτούν περισσότερη αυτοπεποίθηση στην έκφραση των απόψεών τους.

Ημερομηνίες: 14, 21, 28 Νοεμβρίου, 3, 10, 17 Δεκεμβρίου
Σάββατο, 17.00 – 19.00
Συνολικό κόστος συμμετοχής: 90 €

Παιδικές Παραστάσεις και Αφηγήσεις
Για παιδιά 4 – 8 ετών
Εκλάπη το κλειδί του Sol

Ένα διασκεδαστικό μουσικό «θρίλερ» για παιδιά από 6 ετών εκτυλίσσεται στην περιοχή του Πενταγράμμου : το Κλειδί του Σολ γίνεται άφαντο..!

Ολοφάνερα μυστικά σχέδια και έντιμες δολοπλοκίες, αγνές  πλεκτάνες, ίντριγκες και ανακατωσούρες δημιουργούν ξεκάθαρα, μια γνήσια ατμόσφαιρα μυστηρίου.

Προβλήματα που λατρεύουμε να λύνουμε σε όλες τις ντετεκτιβικές κομεντί της Αιμιλίας Βασιλακάκη. Αυτή είναι η πρώτη τού είδους της που μεταφέρετε στη σκηνή, για να μας μπερδέψει όλους μαζί στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη..!

Ημερομηνίες: 20, 27 Νοεμβρίου 2016, 8, 15, 29 Ιανουαρίου 2017
Κυριακή, 12.00-13.00
Κόστος συμμετοχής: 10 €

Οδύσσεια – Γυμνή Φωνή
Για παιδιά 13 ετών και ενήλικο κοινό

Του Οδυσσέα τα πάθια: ένα τραγούδι αγώνα, ελπίδας, ένα ύμνος ζωής. Μια ελληνίδα προφορική αφηγήτρια ψάχνει τη γλώσσα, τη μουσική των λέξεων, την εναλλαγή των εικόνων στην αφήγηση και αναμετριέται με δέος με ένα αριστούργημα!

Αφηγηματική ανάγνωση αποσπασμάτων του έργου, μέσα από την αρμονία των τέλεια συνταιριασμένων λέξεων, σε εξαιρετική μετάφραση, και μέσα από τον πανάρχαιο δρόμο των Ραψωδών και των Παραμυθάδων.

Αφηγηματική ανάγνωση αποσπασμάτων της Οδύσσειας.

Για μεγάλα παιδιά από 13 ετών και ενήλικο κοινό.

Ημερομηνίες: 4, 18, 25 Νοεμβρίου 2016
Παρασκευή, 21.00-22.00
Κόστος συμμετοχής: 10 €

Το άγνωστο Βυζάντιο
Για ενήλικες

Όταν σκεφτόμαστε τον βυζαντινό πολιτισμό, η πρώτη μας σκέψη πηγαίνει στην εκκλησιαστική και χριστιανική παράδοση. Ωστόσο, η προσεκτική μελέτη της μακραίωνης πορείας της βυζαντινής αυτοκρατορίας φέρνει στην επιφάνεια ένα πλήθος από ενδιαφέρουσες εκφάνσεις, που σχετίζονται με την κοσμική (= μη εκκλησιαστική) φυσιογνωμία του ελληνικού Μεσαίωνα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το παρόν μάθημα θα προσπαθήσει ν’ απαντήσει ευσύνοπτα σε ερωτήματα όπως: Τι γνωρίζουμε για τα ανάκτορα και τα δημόσια έργα που κοσμούσαν την Κωνσταντινούπολη; Τι ξέρουμε για το καρναβάλι και τις δημόσιες εκδηλώσεις στο Βυζάντιο; Τι ακριβώς ήταν το βυζαντινό θέατρον; Ποια ήταν η θέση της γυναίκας και ποιες οι αντιλήψεις των τότε ανθρώπων για την ομορφιά και τον έρωτα; Υπήρχε χιούμορ και σάτιρα στο Βυζάντιο; Αρωγοί μας θα είναι τα αρχαιολογικά ευρήματα, οι αναπαραστάσεις σε κοσμικά και εκκλησιαστικά κτήρια (τοιχογραφίες και αγιογραφίες), οι μικρογραφίες των χειρογράφων, καθώς και οι γραπτές πηγές. Ο κύκλος των μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με δύο θεματικές που σχετίζονται με τον τρόπο δεξίωσης του Βυζαντίου στη νεότερη Ελλάδα: την ένταξη του ελληνικού Μεσαίωνα στην ιδέα περί «συνέχειας του Ελληνισμού» και την παρουσία του Βυζαντίου στον ελληνικό κινηματογράφο.  Διδάσκων: Δρ. Κωνσταντίνος Χρυσόγελος

Ημερομηνίες: 7 Νοεμβρίου 2016 – Εκπαίδευση, κουζίνα
14 Νοεμβρίου 2016 – Βυζάντιο και Νέος Ελληνισμός(18ος-19ος αι.)
21 Νοεμβρίου 2016 – Βυζάντιο και νεοελληνικός Κινηματογράφος
Δευτέρα, 18.00-19.30
Κόστος συμμετοχής 150€, μεμονωμένη 25€

Εργαστήριο εικαστικού κοσμήματος για ενήλικες

Οι συμμετέχοντες αποκτούν πρακτικές γνώσεις για τη χρήση των συρμάτων και τις τεχνικές επεξεργασίας μετάλλων. Ανακαλύπτουν, επίσης, πολλά νέα υλικά που τους δίνουν τη δυνατότητα να συνθέσουν μοναδικά και ιδιαίτερα κοσμήματα. Με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Ελένη Δασκαλάκη.

ΚΥΚΛΟΣ 2

29 Νοεμβρίου 2016 – Συνδυασμός μετάλλου με ατσαλόσυρμα
6 Δεκεμβρίου 2016 – Τοποθέτηση πέτρας σε μέταλλο
13 Δεκεμβρίου 2016 – Κατασκευή βάσης για βραχιόλι, δαχτυλίδι, σκουλαρίκι
20 Δεκεμβρίου 2016 – Παλαίωση μετάλλων
10 Ιανουαρίου 2017 – Επίστρωση σμάλτου σε μέταλλα
17 Ιανουαρίου 2017 – Πατίνα μετάλλου
24 Ιανουαρίου 2017 – Κατασκευή αλυσίδας με πέτρες και σύρμα
Τρίτη, 18:00-20:30

Συνολικό κόστος συμμετοχής για κάθε κύκλο: 180 €
(τα εργαλεία παρέχονται, αλλά τα υλικά δεν περιλαμβάνονται στη τιμή)
Kάθε κύκλος είναι αυτοτελής και μπορεί να παρακολουθηθεί ανεξάρτητα ή συνεχόμενα.

Εργαστήριο ζωγραφικής
ΚΥΚΛΟΣ 1 – Το ελληνικό τοπίο

Με αφορμή την έκθεση Ζωγραφικής του Σπύρου Παπαλουκά, πραγματοποιείται εισαγωγή στην σύνθεση και το χρώμα του πάνω στο τοπίο, καθώς και στον τρόπο που αντιμετώπισαν την ίδια περίοδο το θέμα οι άλλοι Έλληνες ζωγράφοι, όπως και την επίδραση του μοντερνισμού στη ζωγραφική τους. Με την εικαστικό Ελένη  Δελή.

Ημερομηνίες: 4, 11, 18  Νοεμβρίου 2016
Παρασκευή, 17.30-20.30
Συνολικό κόστος συμμετοχής για κάθε κύκλο: 130 €

Μαθαίνω να βλέπω

Μια πρωτοποριακή σειρά εργαστηρίων που ξεκίνησε το 2014 στο Ίδρυμα Θεοχαράκη ,ένας διεπιστημονικός τομέας Οπτικός Γραμματισμός (VISUAL LITERACY) είναι εδώ για να μας ανασυστήσει με την εικόνα. Με την βοήθεια ενός καλλιτέχνη, αποδομούμε  την εικόνα για να βρούμε, όχι την εικόνα, αλλά τη σχέση της με εμάς. Χτίζουμε τη σχέση αυτή σε οκτώ συναντήσεις προσαρμοσμένες στις βιωματικές ανάγκες ενός μικρού γκρούπ και βάζουμε τον εαυτό μας ξανά στο κέντρο του οπτικού μας περιβάλλοντος. Αυτό θα μας φανεί χρήσιμο όχι μόνο στην προσέγγιση του έργου τέχνης, αλλά σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής και επαγγελματικής μας ζωής, καθότι ο κόσμος της εικόνας δεν έχει όρια.

Ημερομηνίες: 28 Νοεμβρίου 2016, 5, 12, 19 Δεκεμβρίου 2016, 9 Ιανουαρίου 2017 (εκπαιδευτικούς)
Δευτέρα, 18.00-20.30
Συνολικό κόστος συμμετοχής: 150€

Φτιάχνοντας αξεσουάρ με ευτελή υλικά σε καιρούς κρίσης

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν κοσμήματα και αξεσουάρ από ευτελή υλικά, όπως σφουγγάρια, καπάκια, σύρματα και κουμπιά. Με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων και αξεσουάρ, Χριστίνα Αγγελοπούλου («Στρίγκλες»).

Ημερομηνία: 13 Νοεμβρίου
Κυριακή, 17:00-20:00
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 25 €

Γυναικεία Χορωδία Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη

Ο ρόλος μιας χορωδίας δεν είναι απλά ψυχαγωγικός, αλλά συνάμα μορφωτικός, παιδαγωγικός και κοινωνικός. Η χορωδία έχει ως στόχο την καλλιέργεια της φωνής και της ψυχής των συμμετεχόντων, τη γνωριμία τους με μουσικά είδη διαφορετικών εποχών και στιλ, καθώς και την εξοικείωση των συμμετεχόντων με τη σκηνή ,καθώς και την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος και αλληλεγγύης. Η Νίνα Καλούτσα διδάσκει τις βασικές αρχές του τραγουδιού με αφετηρία την σχολή του Κρατικού Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας.

Διδασκαλία χορωδίας: Μαέστρος Κατερίνα Βασιλικού
Διδασκαλία φωνής: Νίνα Καλούτσα

Ημερομηνίες: Από 1 Οκτωβρίου 2016 έως 25 Ιουνίου 2017
(εκτός αργιών και σχολικών διακοπών)
Ακροάσεις –εγγραφές Καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Σάββατο: 10:00-12:00
Ατομική συμμετοχή: 50 € / μήνα

Οργανώνονται επίσης ειδικά προγράμματα για σχολεία.

Φωνή & επιτυχία

Έξι συναντήσεις που θα πολλαπλασιάσουν τις ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική επιτυχία. Οι συναντήσεις απευθύνονται σε ανθρώπους που επιθυμούν να σαγηνεύουν σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, μέσα από την ανάπτυξη μιας βαθιάς και γεμάτης αυτοπεποίθηση φωνής να λύσουν ζητήματα στις φωνητικές χορδές και τον λαιμό γενικότερα, όπως βραχνάδα, κούραση, όζους κ. ά. να βελτιώσουν την επικοινωνία, την θετική επιρροή τους και κατ’ επέκταση την ποιότητα της ζωής τους μέσω της βελτίωσης της φωνής. Με την ειδικό φωνής Νίνα Καλούτσα, υψίφωνος, καθηγήτρια φωνητικής και κάτοχος master Καλών Τεχνών από το Κρατικό Ωδείο Τσαϊκόφσκι της Μόσχας και διδάσκει με βάση τις αρχές του Ωδείου αυτού.

ΚΥΚΛΟΣ 1

Ημερομηνίες: 5, 12, 1, 9, 26 Νοεμβρίου, 3, 10 Δεκεμβρίου 2016
Σάββατο, 12.00-13.30
Συνολικό κόστος συμμετοχής για κάθε κύκλο: 100 €

Κάθε κύκλος είναι αυτοτελής και μπορεί να παρακολουθηθεί ανεξάρτητα ή συνεχόμενα

Ειδική έκπτωση 10% ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ και 20% ΣΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. Ισχύει για ταυτόχρονη προαγορά περισσοτέρων του ενός προγραμμάτων (εκτός παιδικών παραστάσεων) .

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η σχετική αίτηση, να αποσταλεί στο ακόλουθο e-mail: [email protected] ή με fax: 210-3611380, καθώς και να έχει γίνει προαγορά.