Το café του Νομισματικού Μουσείου υποδέχεται την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, το soulfunk κορίτσι, που ακούει στο όνομα Idra Kayne.

Μισή Ελληνίδα μισή Αφρικανή. Η Idra Kayne είναι η soul funk queen της πόλης. Η φωνή της έχει ένα εντυπωσιακό βάθος, το ιδανικό σόουλ γρέτζο και συνδυάζεται απόλυτα με τη ζωντανή και μεστή σκηνική παρουσία, που νομίζεις πως η σκηνή είναι φτιαγμένη για αυτήν.

H Idra Kayne γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από Ουγκαντέζο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα τη δεκαετία του ’80. Ανακάλυψε το πάθος της για τη μουσική και το χορό από πολύ νεαρή ηλικία.

Παρέα με την dreamteam της , όπως η ίδια την ονομάζει, συνεχίζουν ασταμάτητα τα live τους σε όλη την Ελλάδα με το πιο uplifting set με το πρωτότυπο δικό της υλικό, αλλά και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών από White Stripes, Jamiroquai, Keziah Jones, Stevie Wonder, Massive Attack , Daft Punk και πολλών άλλων.

To single “Don’t Stop The Music” κυκλοφόρησε τον Μάιο 2015 και θα περιλαμβάνεται στο δεύτερο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει το 2016.

Μουσικοί:

Θίο Γκουτσίδης – κιθάρα
Βαγγέλης Στεφανόπουλος – πλήκτρα