Κατά την μυθολογία, ο θεός Έρωτας ήταν καρπός της ένωσης της Αφροδίτη και του θεού Άρη. Εκπροσωπούσε το πάθος, την αγάπη και τα συναισθήματα των ανθρώπων που δημιουργούν τη χαρά και τη ζωή….

Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές εμπνέονται από τις εκθέσεις του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και προτείνουν για τους αγαπημένους σας χειροποίητα γλυπτά, καρδιόσχημα διακοσμητικά αντικείμενα, πρωτότυπα gadgets αλλά και σπάνια κοσμήματα με θέμα τον Έρωτα και την Αγάπη.

Ανάμεσα στις επιλογές για δώρα του Cycladic Shop και του EShop του Μουσείου ξεχωρίζουν τα βιβλία, οι καλύτερες εκδόσεις της αγοράς, και ο πάντα διαχρονικός κατάλογος της εμβληματικής έκθεσης “ΕΡΩΣ. Από τη Θεογονία του Ησίοδου στην ύστερη αρχαιότητα” του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Ένα πρωτότυπο δώρο για τους αγαπημένους σας είναι μία συνδρομή στους Φίλους του Μουσείου. Οι Φίλοι απολαμβάνουν απεριόριστη ελεύθερη είσοδο στο μουσείο όλο τον χρόνο, αποκλειστικά προνόμια, εκπτώσεις στο Cycladic Shop έως 30% και ένα μοναδικό πρόγραμμα πολιτισμού γεμάτο ξεχωριστές δράσεις. Επισκεφτείτε το cycladic.gr για να προσφέρετε μια εγγραφή ως δώρο.

Αγοράστε τα δώρα σας online με αποστολή των αγορών σας στο χώρο σας ή όπου εσείς επιλέξετε σε όλο τον κόσμο. Με κάθε αγορά σας από το Cycladic Shop στηρίζετε το έργο του Μουσείου.

Κεντρική φωτογραφία θέματος: ΒΙΒΛΙΑ | 10,00 – 30,00 €, Συλλογή βιβλίων με θέμα τον έρωτα και την αγάπη.