Μετά από μια μεγάλη πορεία στο χώρο της σύνθεσης και του απόλυτου μουσικού ταξιδιού, η Zoe παρουσιάζει το “Zoe’s

Code Live” στο Σταυρό του Νότου Plus, το Σάββατο 28 Μαΐου 2011.

Μια παράσταση όπου η Zoe εκπλήσσει ευχάριστα το κοινό με το ακορντεόν ως σολιστικό όργανο καθώς παρουσιάζει ορχηστρικές συνθέσεις  από το ολοκαίνουριο πέμπτο της Album με τίτλο “Zoe’s code” σε σύνθεση, ενορχήστρωση και παραγωγή δική της, σε ρυθμούς Pop, Dance, Electro Tango, Latin, και δύο τραγούδια μέσα από μια μεγάλη συνεργασία με την Ιταλίδα τραγουδίστρια In-Grid.

Στη παράσταση “Zoe’s code live” η Zoe συνδυάζει ευχάριστα και με συνοχή τους ‘’δρόμους’’ της Δύσης με τους Λαϊκούς Βαλκανικούς & Παραδοσιακούς ρυθμούς. Διασκευάζει με τον αισθησιακό δυναμισμό της γνωστούς συνθέτες όπως Astor Piazzolla, Carlos Gardel, Mariano Mores, Β. Τσιτσάνης, Goran Bregovic, M.Χιώτης, Μ. Βαμβακάρης, Μ. Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Μ. Λοΐζος και παρουσιάζει επιλεγμένες στιγμές από τις  προηγούμενες δισκογραφικές της δουλειές.

Το τραγουδιστικό και μουσικό μέρος του προγράμματος έχουν αναλάβει η καταπληκτική τραγουδίστρια  Ειρήνη Χαρίδου καθώς και οι εξαίρετοι μουσικοί Ηλίας Αργυρόπουλος στο πιάνο ο Στέλιος Γενεράλης  στα τύμπανα και ο Γιώργος Βασιλείου στο μπάσο.