Από τις 15 έως τις 24 Απριλίου, οι Θεσσαλονικείς αλλά και όσοι τυχεροί βρεθούν εκείνες τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν τη Χάρη Αλεξίου σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα το οποίο αγκάλιασε το κοινό της Αθήνας στο Παλλάς όπου παρουσιάστηκε ως τα τέλη Μαρτίου.

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τη χειμερινή μουσική ζωή της πόλης, πάνω από 35.000 θεατές παρακολούθησαν στο Παλλάς τις αρχικά 15 προγραμματισμένες εμφανίσεις της Χάρις Αλεξίου – που παρατάθηκαν σε 26 – λόγω απαίτησης του κοινού.

Την παράσταση αυτή, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και το μουσικόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, σε 6 μοναδικές βραδιές , στις 15, 16,17,18, και 23,24 Απριλίου.

Η σπουδαία προσωπικότητα της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα παρουσιάσει, μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς της, ένα πρόγραμμα με σπάνιες στιγμές από την μεγάλη μουσική της διαδρομή. Η επιλογή του ρεπερτορίου είναι της Λίνας Νικολακοπούλου, η σκηνική επιμέλεια του Άγγελου Μέντη και η μουσική επιμέλεια και οι ενορχηστρώσεις του Κώστα Παπαδούκα.

Πολλά και σημαντικά τραγούδια που όλοι αγαπάμε παρουσιασμένα με έναν διαφορετικό τρόπο αλλά και ήδη αγαπημένα τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά της Χαρούλας, με τίτλο, Η αγάπη θα σε βρει όπου και να’ σαι, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των εμφανίσεών της.

Μαζί της, οι εξαιρετικοί μουσικοί: Κώστας Παπαδούκας: Ενορχηστρώσεις, πιάνο, keyboards, Ηρακλής Βαβάτσικας: Ακορντεόν, Βandoneon, Θάνος Γκιουλετζής: Βιολί, Χρήστος Γκοτσίνας: Τύμπανα, Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι, Κιθάρα, Νυκτά, Νίκος Πολίτης: Μπάσο ηλεκτρικό και ακουστικό, Γιώργος Χατζόπουλος: Κιθάρες.