Το θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει την παράσταση I Will survive με τρεις δυναμικούς εκπροσώπους της νεότερης γενιάς

του θεάτρου που έρχονται με φόρα από την Αθήνα για να φέρουν την καταστροφή σε μια ανατρεπτική συμπαραγωγή με το δραστήριο Θέατρο Σοφούλη, από τις 17 Φεβρουαρίου 2011.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου από την θρυλική Κατσαρίδα και ο Αντίνοος Αλμπάνης από τα τηλεοπτικά Άγρια Παιδιά σκηνοθετούνται από τον Γιάννη Σαρακατσάνη των AbOvo (Εκεί εκεί στην Κόλαση, Μαμά Ελλάδα2) που πρόσφατα τιμήθηκαν με το 1ο βραβείο στο Birmingham European Theatre Festival.

Τι συμβαίνει όταν όλα γύρω καταρρέουν; Τις απαντήσεις δίνει μια σουρεαλιστική μαύρη κωμωδία με τις περιπέτειες των δύο τελευταίων επιζώντων μετά το τέλος της ανθρωπότητας. Οι δύο ήρωες  ζητωκραυγάζουν “I will survive”  σε έναν κόσμο που χάνεται.

Η απόλυτη “καταστροφή” ξεκινάει στις 17 Φεβρουαρίου από τη Θεσσαλονίκη και το Θέατρο Σοφούλη για 20 μόνο παραστάσεις.

Σημειώνεται ότι σε συνεργασία με την θεατρική παράσταση I will survive θα λειτουργεί στο φουαγιέ του Θεάτρου Σοφούλη η πρώτη ατομική έκθεση του Γιάννη Ρουβά ZIBOGHA. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 13-3-2011.

Συντελεστές:

Δραματουργία: Αντίνοος Αλμπάνης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Γιάννης Σαρακατσάνης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Σκηνικά-Κοστούμια: Μαργαρίτα Χατζηιωάννου
Μουσική: Γιώργος Χριστιανάκης
Σχεδιασμός Φωτισμών: Νίκος Βλασσόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Παίζουν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Αντίνοος Αλμπάνης

Φωτογραφίες: Μαρία Ντελάκου
Γραφίστας: Αλέξανδρος Τσιαχρής