Μια μαγική ιστορία που θα μεταφέρει τους μικρούς μας φίλους σ’ ένα νεραϊδόκοσμο, θα αρχίσει να προβάλλεται

από την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους. 

Η υπόθεση
Οι νεράιδες έρχονται και φέτος στην Αγγλία για να φέρουν το καλοκαίρι. H Τίνκερμπελ, πάντα περίεργη για τον κόσμο γύρω της, απομακρύνεται από τις υπόλοιπες νεράιδες, ακολουθώντας ένα άγνωστο για εκείνη μέχρι στιγμής μηχάνημα, ένα αυτοκίνητο.

Έτσι γνωρίζει την εννιάχρονη Λίζι, ένα μοναχικό κορίτσι που μεγαλώνει δίπλα στον πατέρα της, τον Δρ. Γκρίφιθς. Η Λίζι πιστεύει βαθιά στις νεράιδες, σε αντίθεση με τον πατέρα της, ο οποίος τον περισσότερο χρόνο είναι απορροφημένος με τις επιστημονικές του αναζητήσεις.

Η Τίνκερμπελ και η Λίζι αναπτύσσουν έναν ιδιαίτερο δεσμό, καθώς διηγούνται ιστορίες από τους ξεχωριστούς τους κόσμους. Όμως οι νεράιδες δεν πρέπει να έχουν επαφή με τους ανθρώπους, κι έτσι οργανώνεται μια ολόκληρη εκστρατεία για να επιστρέψει η Τίνκερμπελ πίσω, εν μέσω μιας καλοκαιρινής καταιγίδας.

Και όλες οι νεράιδες μαζί, με τη βοήθεια της Λίζι, θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσουν μυστική την ύπαρξή τους από τους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας. Η τρίτη μαγευτική περιπέτεια της Τίνκερμπελ είναι ένα ταξίδι για όλη την οικογένεια, αφιερωμένο στη δύναμη της πίστης και της φιλίας.

Ο Σκηνοθέτης της ταινίας, Μπράντλεϊ Ρέιμοντ

Διακρίσεις:
\’Ο Βασιλιάς των Λιονταριών 3: Χακούνα Ματάτα\’: Βραβείο Annie
Σημαντικότερες ταινίες: \’Τίνκερμπελ\’, \’Ποκαχόντας 2: Ταξίδι σε Ένα Νέο Κόσμο\’, \’Ο Βασιλιάς των Λιονταριών 3: Χακούνα Ματάτα\’,  \’Μίκυ: Μια Φορά και έναν Καιρό\’.