Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206), εικόνες, στίχοι και μουσική συναντιούνται μ’ έναν τρόπο μυστικό, για να προσφέρουν ανάπαυλα στο φως της τέχνης, για να δημιουργήσουν μια κιβωτό ερωτική, στις δύσκολες θάλασσες των καιρών.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00, τα νέα, ερωτικά τραγούδια της Τατιάνας Ζωγράφου, πάνω σε ποίηση σύγχρονων Ελλήνων ποιητών, συναντούν επί σκηνής τη ζωγραφική του Χρήστου Κεχαγιόγλου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα.

Οι Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο διοργανώνουν μια μουσική παράσταση όπου οι νότες αποκτούν ζωή μέσα σε κόσμους φανταστικούς και οι εικαστικές δημιουργίες δίνουν μορφή στο συναίσθημα. Στη συναυλία θα ακουστούν επίσης τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργου Κουρουπού, Νίκου Κυπουργού, H. Purcell, Μανώλη Χιώτη και Μάνου Χατζιδάκι.

Την εικαστική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο ζωγράφος Χρήστος Κεχαγιόγλου και την ενορχήστρωση ο Κώστας Βόμβολος.  Τραγουδούν οι: Τάσος Αποστόλου, Κώστας Βόμβολος, Ειρήνη Δερέμπεη, Τατιάνα Ζωγράφου, Δάφνη Πανουργιά, Σοφία Παπάζογλου. Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν-κανονάκι), Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο), Πάνος Κανελλόπουλος (μαντολίνο), Δημήτρης Μπουζάνης (πιάνο), Μιχάλης Πορφύρης (βιολοντσέλο), Θοδωρής Ρέλλος (σοπράνο σαξόφωνο), Νίκος Σουλιώτης (μπεντίρ).

Με την πρόταση η τέχνη να λειτουργήσει ως αντίδοτο στην κρίση, οι Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο κράτησαν χαμηλά το κόστος του εισιτηρίου (10 ευρώ) και φρόντισαν να προσφέρουν σε ειδική τιμή για εκείνη τη βραδιά τη νέα δισκογραφική δουλειά της Τατιάνας Ζωγράφου που φέρει τον τίτλο «Μ’ έναν τρόπο μυστικό» και κυκλοφορεί σε μια πρωτότυπη μουσική και εικαστική έκδοση, με ζωγραφική του Χρήστου Κεχαγιόγλου.