Για δύο βραδιές οι νύχτες στον υπέροχο χώρο του Αίθριου των Μουσών θα γεμίσουν με τη φωνή και την ερμηνεία της Σόνιας Θεοδωρίδου, στα ποιήματα του Jacques Brel.

Την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου η διακεκριμένη ελληνίδα σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου  θα  κάνει μαζί μας ένα μεγάλο, γεμάτο λυρισμό ταξίδι, στην ποίηση του Ζακ Μπρελ.

Μαζί  της ο Θόδωρος Κοτεπάνος υπογράφει την ενορχήστρωση και διευθύνει ένα μικρό μουσικό σύνολο, ο Νίκος Μαστοράκης έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια, ενώ συμμετέχει ο ηθοποιός Γιώργος Γλάστρας.

Η Σόνια Θεοδωρίδου έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και στα σπουδαιότερα λυρικά θέατρα και φεστιβάλ της Ευρώπης. Και βέβαια στην Ελλάδα, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, και  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ως σολίστ έχει δώσει ρεσιτάλ στην Κολωνία, στο Μιλάνο, τη Βουδαπέστη, τη Λισσαβόνα, το Τόκιο, τη Φρανκφούρτη κ.α. και έχει συνεργαστεί με διάσημους αρχιμουσικούς Το 2002 και το 2003 διετέλεσε καλλιτεχνική διευθύντρια του θεσμού Η Ανθρώπινη Φωνή, που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια από την Επικράτεια Πολιτισμού.