Το Half Note Jazz Club παρουσιάζει στο πλαίσιο του κύκλου «Μουσική Άνοιξη στο Half Note» τη Σία Κοσκινά και τους «MusicalManiacs» …

για μία συναυλία το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012.

Το νέο και τόσο ιδιαίτερο Group των Ελλήνων Μιουζικαλομανιακών- «MusicalManiacs gr» έχει ξεκινήσει πια να υπάρχει και είναι γεγονός! Τόπος συνάντησης τους το Half Note, μέσα σε μια μοναδική ατμόσφαιρα από μυρωδιά Αμερικάνικου Cotton Club, όπου οι φανατικοί του είδους- και όχι μόνο-, φίλοι, συνεργάτες, παραγωγοί, ερμηνευτές και μουσικοί βρίσκονται μαζί, συμπράττοντας επί σκηνής, τα πιο όμορφα τραγούδια απο την Παγκόσμια μουσική σκηνή! 

Τη βραδιά επιμελείται και παρουσιάζει για άλλη μια φορά η πιο δυνατή εκπρόσωπος του μιούζικαλ στην Ελλάδα, Σία Κοσκινά -που πρόσφατα  είδαμε στην επιτυχημένη παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» στο το θέατρο Μπάντμιντον- η οποία μέσα απο επίμονη δουλειά ετών, τα τελευταία χρόνια,  έχει αποδείξει οτι το μουσικό θέατρο, όχι μόνο υπάρχει στη χώρα μας, αλλά και δημιουργεί εκατοντάδες οπαδούς, που το ερμηνεύουν ισάξια με τους ξένους performers, διότι δεν σταματούν να εκπαιδεύονται επάνω σ\’ αυτό…ταχύτατα! Ελάτε λοιπόν να περάσουμε μια μοναδική βραδιά με την Σία Κοσκινά και τους Musicalmaniacs Gr!

Στο πιάνο συνοδεύει ο Σάββας Ρακιντζάκης
Guest Pianist ο μαέστρος Αλέξιος Πρίφτης
Guest Singer ο Νίκος Ρουσσάκης
Έλλη Δαδήρα: κόντραμπασο
Συμμετέχουν μέλη της P.M.T.P.Company by Sia Koskina