Το πιο δυναμικό ξεκίνημα του καλοκαιριού μας επιφυλάσσει η Salina, με μια μοναδική παράσταση στη σκηνή του Almaz την Τετάρτη

1η Ιουνίου. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου της δίσκου, «ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΟΥ ΟΠΛΟ», από την WARNER, μας αποκαλύπτει όλα τα … καινούργια της όπλα, τα τραγούδια της, και μας προσκαλεί σε ένα… αφοπλιστικό LIVΕ!  

Με την σαγηνευτική, αισθαντική φωνή της, μας υπόσχεται μια βραδιά με ηλεκτρονικό – ροκ ήχο και παλμό, αλλά και μελωδικές μπαλάντες, με μουσικές και στίχους που της χάρισαν φίλοι (όπως: Στέφανος Κορκολής, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Σαββιδάκης, Αντώνης Μιτζέλος, Ευρυδίκη) αλλά που έγραψε και η ίδια. 

Η Salina ερμηνεύει ζωντανά τα καινούργια της τραγούδια: «Το καινούργιο σου όπλο», «Μπορώ», «Ρολόγια», «Ύπνος», «Διαφορές», «Θα αντισταθώ», «Ένα τελευταίο τραγούδι», «Δεν υπάρχει ρεφραίν» αλλά και αγαπημένα τραγούδια από το πρώτο προσωπικό της album, «Πονάει η αγάπη», «Μετρώ τις ώρες», όπως επίσης και διασκευές που αγάπησε στην πορεία και … έκανε δικές της! 

Λίγο πριν ο υδράργυρος χτυπήσει κόκκινο, η Salina μας … ανεβάζει, δίνοντας μας επί σκηνής για άλλη μια φορά την καρδιά της και μας προσκαλεί να βρούμε όλοι μαζί το ρεφραίν … του καλοκαιριού μας!

H Salina γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στην Κύπρο και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική με υποτροφία του ΘΟΚ στο Κ.Θ.Β.Ε., θεατρολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποκριτική κινηματογράφου στο NYFA (LA CA, Los Angeles). Έκανε σπουδές στο χορό (κλασσικό μπαλέτο) και τη μουσική (πιάνο). Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και έχει ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

http://www.salina.gr/