Η επιστροφή της καταξιωμένης ερμηνεύτριας Σαβίνας Γιαννάτου, είναι γεγονός! Με τη μοναδική ερμηνεία της παρασύρει το φιλότεχνο κοινό της σε άλλους, μακρινούς κόσμους.

Η μουσική σκηνή Εξέδρα φιλοξενεί στους χώρους της για δύο και μοναδικές συναυλίες τη Σαβίνα Γιαννάτου και τη παρέα της. Η ερμηνεύτρια συνοδευόμενη από το συγκρότημά της, Primavera en Salonico, θα παρουσιάσει το Ελληνικό κοινό, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Απριλίου, μουσικές από όλο το κόσμο.

Το ξεχωριστό αυτό ταξίδι περιλαμβάνει αξέχαστες δημιουργίες του συνόλου της δουλειάς της καλλιτέχνιδας. Ειδικά επιλεγμένα παραδοσιακά τραγούδια εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο, αλλά και από όλο το κόσμο θα μονοπωλήσουν και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, τις δύο μέρες αυτές.

Η Σαβίνα Γιαννάτου είναι διεθνώς γνωστή για τη μελωδική φωνή της, αλλά και για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο ερμηνεύει τα τραγούδια της και όχι μόνο. Τα μέλη του συγκροτήματός της είναι οι εξής: Γιάννης Αλεξανδρής (κιθάρα), Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Κώστας Θεοδώρου (κρουστά), ο Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο), φλογέρα ο Χάρης Λαμπράκης (φλογέρα) και Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν).

INFO
Εξέδρα: Ελ.Βενιζέλου 235, Ν.Σμύρνη, τηλ.: 210 9849101
Ημέρες εμφανίσεων: Παρασκευή 27 & Σάββατο 28 Απριλίου
Ώρα Έναρξης: 22:30
Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό