Μουσική / Μουσικά Νέα

Η προπώληση ξεκίνησε!

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες των Opeth έχει ήδη ξεκινήσει και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τις αρχές Απριλίου για να απολαύσουμε κομμ…

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες των Opeth έχει ήδη ξεκινήσει και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τις αρχές Απριλίου για να απολαύσουμε κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ αλλά και από παλιότερα αγαπημένα…

Σαν ανοιχτόμυαλοι Σουηδοί τιτάνες καταφέρνουν αβίαστα να συνδυάζουν το μέταλ, το κλασσικό ροκ, το prog, το folk αλλά και τις ελεύθερες μορφές της τζαζ, οι Opeth συνεχίζουν να δημιουργούν μοναδικούς ήχους και να προσφέρουν αξέχαστα lives.

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το 9ο άλμπουμ τους, Watershed, οι Opeth παίζουν με τα όρια της μουσικής τους παράδοση, φτάνοντας σε νέα επίπεδα. Το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα! Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις δύο εμφανίσεις τους  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr

Θέατρο - Χορός / Νέα

Η προπώληση ξεκίνησε

Μάνα είναι μόνο μια γι αυτό σπεύστε από τώρα να προμηθευτείτε το μαγικό χαρτάκι που θα σας εξασφαλίσει θέση στο θέατρο Badminton για το γάμο της χρονιάς. ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!
Μά…

Μάνα είναι μόνο μια γι αυτό σπεύστε από τώρα να προμηθευτείτε το μαγικό χαρτάκι που θα σας εξασφαλίσει θέση στο θέατρο Badminton για το γάμο της χρονιάς. ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!

Μάνα είναι μόνο μια γι αυτό σπεύστε από τώρα να προμηθευτείτε το μαγικό χαρτάκι που θα σας εξασφαλίσει θέση στο θέατρο Badminton για το γάμο της χρονιάς. ΜΑMΜΑ ΜΙΑ!

Τι γυρεύουν οι ανάλαφρες επιτυχίες των ABBA, μια μητέρα, μια κόρη και τρεις πιθανοί μπαμπάδες σε ένα ελληνικό ειδυλλιακό νησί; Η υπόθεση που θυμίζει… ανέκδοτο, είναι σκόρπια στοιχεία που συνθέτουν ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ, το ΜΑMΜΑ ΜΙΑ!

Τι κι αν η παράσταση που παρακολούθησαν 30 εκατομμύρια ζευγάρια μάτια παγκοσμίως έρχεται στη χώρα μας στις 6 Μαϊου 2008 και για 24 μόνο παραστάσεις, εμείς σας ενημερώνουμε ένα χρόνο παρά πέντε μήνες νωρίτερα για το λόγο ότι η προπώληση μόλις ξεκίνησε!!!

Των φρονίμων τα παιδιά κλπ, κλπ. Στην ουσία του, το έργο είναι εμπνευσμένο από τα δροσερά γεμάτα φραμπαλά και χρώμα άσματα των θρυλικών ΑΒΒΑ και έχει για σκηνικό ένα-οποιοδήποτε-ελληνικό νησί.

Την παραμονή του γάμου της μια κόρη αναζητά την ταυτότητα του πατέρα της. Η προσπάθειά της την φέρνει μπροστά στα ίχνη 3 αντρών οι οποίοι στο παρελθόν είχαν περάσει από τη ζωή της μητέρας της. Η κόρη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, που λένε, και μεγάλη επιθυμία της είναι να ανακαλύψει τον άντρα που ευθύνεται για την ύπαρξή της προκειμένου να τη συνοδέψει στην εκκλησία (καλά δεν τον θέλει μόνο γι αυτό! φαντάζομαι…)

Περισσότερα προσεχώς, καθώς μέχρι τότε τα περισσότερα θα έχουν ξεχαστεί. Προς το παρόν πάντως, εσείς σπεύστε στα σημεία προπώλησης…

INFO
Πληροφορίες-κρατήσεις: www.ticketnet.gr , 210 8840600
Από 6 έως 25 Μαϊου 2008
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ, 30 ευρώ, 40 ευρώ, 50 ευρώ, 55 ευρώ, 60 ευρώ, 65 ευρώ, 70 ευρώ, 75 ευρώ, 85 ευρώ

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr