Παράξενη, εκκεντρική, σκοτεινή, συναισθηματική και συγκινητική, η οικογένεια Φλετς, έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής για να παρουσιάσει το δικό της θέατρο των παραισθήσεων.

Η οικογένεια Φλετς ξεπήδησε από τα σκοτεινά έγκατα της γης σαν κεραυνός για να φτάσει για πρώτη φορά το φως, και αυτό ακριβώς είναι που την έβαλε στο χάρτη του διεθνούς θεάτρου το 1996.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία οικογένεια που υποστηρίζει τη φιλοσοφία μιας εντελώς ξεχωριστής και διαρκώς μεταβαλλόμενης ομάδας θεατράνθρωπων.

Ο θίασος Familie Flöz (Φλετς) αποτελείται από επαγγελματίες του θεάτρου, με ηθοποιούς υψηλής δεξιοτεχνίας, μίμους, κλόουν, μουσικούς, σκηνοθέτες, κατασκευαστές μάσκας, χορευτές, σκηνογράφους, φωτιστές.

Τα  έργα της ομάδας διαμορφώνονται μέσα από μία συλλογική εργασία και ξυπνούν ένα νέο σύμπαν που κατοικείται από χαρακτήρες και ιστορίες που αναδύθηκαν από το σκοτάδι στο φως.

Στο Teatro Delusio (Θέατρο των παραισθήσεων) θα παρακολουθήσουμε το προσκήνιο, με τους καλλιτέχνες να ερμηνεύουν θριαμβευτικά άριες από δημοφιλείς όπερες αλλά και  τα παρασκήνια, όπου τρεις τεχνικοί δουλεύουν στο σκοτάδι.

Με έναν μαγικό τρόπο ο εκθαμβωτικός θίασος του προσκηνίου συνδέεται και αναμειγνύεται με τον γήινο κόσμο των παρασκηνίων δημιουργώντας μια συνεχή εναλλαγή για την αλήθεια και το ψέμα, για την τραγωδία και την κωμωδία της πραγματικής ζωής.

Η παράσταση,  μέσα από τους 29 διαφορετικούς ρόλους που παίζουν οι τρεις ερμηνευτές στη σκηνή,  ανασύρει αρχετυπικά ερωτήματα για το θέατρο.

Μέσα από μεγαλειώδεις σκηνές της όπερας, εκρηκτικές σκηνικές μάχες, εκλεπτυσμένο μπαλέτο, σκληρές αποφάσεις για την ανθρώπινη μοίρα, καυτές ερωτικές σκηνές, η ψευδαίσθηση μπερδεύεται με την πραγματικότητα, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Η παράσταση που δείχνει τον κόσμο του θεάτρου μέσα από το ίδιο το θέατρο εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά Γέφυρες που φέτος πραγματοποιείται με την πολύτιμη χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς.