Η Warner Bros. Pictures σε συνεργασία με την Legendary Pictures, παρουσιάζει μια παραγωγή των Coot Productions LLC, …

Furia de Titanes II, A.I.E., Thunder Road Film, την ταινία «Η οργή των Τιτάνων» (Wrath of the titans) σε σκηνοθεσία ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΛΙΜΠΕΣΜΑΝ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Σαμ Γουόρθινγκτον, ο Ρέιφ Φαϊνς και ο Λίαμ Νίσον επιστρέφουν για ακόμη μια φορά στους ρόλους των Ολύμπιων Θεών, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζόναθαν Λίμπεσμαν στην ταινία «Η Οργή των Τιτάνων».

Μια δεκαετία μετά την ηρωική του νίκη επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας (Γουόρθινγκτον) – ο ημίθεος γιος του Δία (Νίσον) – προσπαθεί να ζήσει μια ήσυχη ζωή ως ψαράς σε ένα μικρό χωριό, έχοντας αναλάβει την πλήρη φροντίδα του μονάκριβου δεκάχρονου γιου του, Ήλιου.

 Αυτό που δεν γνωρίζει ο Περσέας όμως, είναι ότι έχει ξεσπάσει μια τεράστια μάχη επιβολής ανάμεσα στους θεούς που πρόκειται πολύ σύντομα να απειλήσει την ειδυλλιακή ζωή του. Επικίνδυνα αποδυναμωμένοι από την έλλειψη πίστης της ανθρωπότητας, οι θεοί αρχίζουν να χάνουν όχι μόνο την αθανασία τους, αλλά και τον έλεγχο επί των φυλακισμένων Τιτάνων και του τρομερού αρχηγού τους, Κρόνου – πατέρα των επί μακρώ κυρίαρχων αδερφών Δία, Άδη (Φάινς) και Ποσειδώνα (Ντάνι Χάστον). Η τριάδα ανέτρεψε τον ισχυρό πατέρα της πριν από πολλά χρόνια, ρίχνοντας τον στην άβυσσο των Ταρτάρων, ένα μπουντρούμι που βρίσκεται στα βάθη του Κάτω Κόσμου.

Ο Περσέας, δεν μπορεί να αγνοήσει τη φύση του καθώς ο Άδης, μαζί με τον Άρη (Έντγκαρ Ραμίρεζ), συμμαχούν με τον Κρόνο προκειμένου να αιχμαλωτίσουν τον Δία. Η δύναμη των Τιτάνων αυξάνεται, ενώ οι θεϊκές δυνάμεις του Δία αρχίζουν να εξασθενούν… με αποτέλεσμα να επικρατήσει το χάος.

Με τη βοήθεια της βασίλισσας Ανδρομέδας (Ρόζαμουντ Πάικ), του ημίθεου γιου του Ποσειδώνα, Αγήνορα (Τόμπι Κέμπελ), και του έκπτωτου θεού Ήφαιστου (Μπιλ Νίγκι), ο Περσέας θα ξεκινήσει μια επικίνδυνη αποστολή στον Κάτω Κόσμο για να γλιτώσει τον Δία, να ανατρέψει τους Τιτάνες και να σώσει την ανθρωπότητα.

Συντελεστές

ΣΑΜ ΓΟΥΟΡΘΙΝΓΚΤΟΝ (Περσέας)
ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ (Δίας)
ΡΕΪΦ ΦΑΪΝΣ (Άδης)
ΡΟΖΑΜΟΥΝΤ ΠΑΪΚ (Ανδρομέδα)
ΕΝΤΓΚΑΡ ΡΑΜΙΡΕΖ (Άρης)
ΤΟΜΠΙ ΚΕΜΠΕΛ (Αγήνορας)
ΜΠΙΛ ΝΙΓΚΙ (Ήφαιστος)

Σκηνοθεσία ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΛΙΜΠΕΣΜΑΝ
Σενάριο ΝΤΑΝ ΜΑΖΟ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΛΕΣΛΙ ΤΖΟΝΣΟΝ
Παραγωγή ΜΠΑΣΙΛ ΙΒΑΝΙΚ, ΜΠΕΒΕΡΛΙ ΚΡΟΣ
Φωτογραφία ΜΠΕΝ ΝΤΕΪΒΙΣ
Μοντάζ ΜΑΡΤΙΝ ΓΟΥΟΛΣ
Καλλιτεχνική Διεύθυνση ΤΣΑΡΛΣ ΓΟΥΝΤ
Κοστούμια ΤΖΑΝΙ ΤΕΜΑΪΜ
Μουσική ΧΑΒΙΕ ΝΑΒΑΡΕΤΕ