Η Ελλάδα ετοιμάζεται για την πρώτη της νύχτα παρέα με διάσημους recordmen, σ’ ένα show που ετοιμάζεται για την 1η Δεκεμβρίου, με έμπνευση το βιβλίο Guinness! Η βραδιά υπόσχεται στιγμές εξαιρετικών επιδόσεων. Σε συνεργασία με την Guinness World Records η Ελλάδα θα ζήσει την πρώτη της Νύχτα των Ρεκόρ, με μία ζωντανή παρουσίαση, αλλά κι ένα διαγωνισμό με έπαθλο μια θέση στο Βιβλίο Guinness.

Και φυσικά από αυτή την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει και η ελληνική συμμετοχή, την οποία θα καλύψει ζητώντας μία θέση στο επόμενο βιβλίο Guinness, ο Ηλίας Ψινάκης!

Μεταξύ άλλων θα βρεθούν επί σκηνής ο Sherry Foruton, άνθρωπος εναντίον δύο μοτοσυκλετών, Denni Dusterhoft, άνθρωπος φλόγα, οι Sos και Victoria Petrosyan, οι γρηγορότεροι άνθωποι στον κόσμο στην αλλαγή κοστουμιών, ο Vasek Klouda, ο κ. most consecutive footbag kicks – doubles και η Janna Vernunft, για το σπάσιμο σανίδων με την βοήθεια των μαλλιών. Ενώ, κορυφαίοι circus performers, ακροβάτες και αθλητές των extreme sports, επιλεγμένοι από την επίσημη επιτροπή των Guinness, θα πλαισιώσουν την βραδιά με τα δικά τους εντυπωσιακά νούμερα.

Τη βραδιά θα παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη στο Αθηνών Αρένα.