Στο Απλό Θέατρο στη Νέα Σκηνή θα παρουσιαστεί από τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό Φάσμα και την Καλλιτεχνική Ομάδα Ρέον, από το Σάββατο 10 Απριλίου, ο θεατρικός μονόλογος του Δημήτρη Τσεκούρα Η Μπέμπα, σε σκηνοθεσία Ορέστη Τάτση και ερμηνεία της Ναταλίας Στυλιανού.

Η ιδιαίτερη γραφή του Δημήτρη Τσεκούρα ταξιδεύει τη Γυναίκα μέσα στον χρόνο.  Εννέα εικόνες, η καθεμία ξεχωριστή, κομβική για τη συνέχεια, ιδιαίτερη για ένα μέλλον που έχει παρέλθει, καθώς στο έργο ο χρόνος κυλάει ανάποδα.

Η σκηνή μετατρέπεται σε ένα τοπίο γυναικείων παπουτσιών όλων των χρωμάτων, των ηλικιών, των στιλ και των εποχών. Σε αυτά τα ζευγάρια παπούτσια διακρίνουμε το βάδισμα, την κούραση, τη ζωή και την ανάγκη να ερωτευθείς, να επιβεβαιωθείς, να τη βολέψεις ή καθόλου να μην συμβιβαστείς. Σε κάθε παπούτσι υπάρχει μία εικόνα μιας άλλης ζωής. Εκεί διαστέλλονται συναισθήματα: φόβοι, ελπίδες, χαρά, λύπη και αδημονία. Εκεί διαστέλλονται  ερωτήσεις.

Σκηνοθεσία: Ορέστης Τάτσης, σκηνικά – κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης, μουσική – σύνθεση ήχων: Θοδωρής Αμπαζής, φωτισμός: Σοφία Αλεξιάδου, επιμέλεια κίνησης – βοηθός σκηνοθέτη: Πωλίνα Κρεμαστά. Ερμηνεύει η Ναταλία Στυλιανού.