Η Μικρή Ζούγκλα του εμπορικού κέντρου athensheart υποδέχεται το Φθινόπωρο με

ξέγνοιαστα και δημιουργικά παιχνίδια για τους μικρούς της φίλους, κάθε Σάββατο του Σεπτεμβρίου, 12:00-16:00, εντελώς δωρεάν.

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου: Ο αγαπημένος παραμυθάς επισκέπτεται τη Μικρή Ζούγκλα για να ταξιδέψει τους μικρούς του φίλους στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Το εργαστήριο ζωγραφικής και χαρτοκοπτικής, καθώς και οι κατασκευές παζλ περιμένουν να χαρίσουν στα παιδιά ατέλειωτες ώρες δημιουργικής διασκέδασης.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου: Οι φίλοι της Μικρής Ζούγκλας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ξεχωριστή παράσταση ζογκλέρ και να διασκεδάσουν με αμέτρητες μπαλονοκατασκευές. Τα παιδικά μουτράκια θα μεταμορφωθούν μέσα από το face painting έμπειρων μακιγιέζ.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου: Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι «Ας ξεκουράσουμε το αμάξι μας» οι μικροί επισκέπτες μαθαίνουν ευχάριστα πως μπορεί να είναι η ζωή στην πόλη χωρίς αυτοκίνητο. Ένας ζογκλέρ πάνω σε τροχούς υπόσχεται να μαγέψει τα παιδάκια με τα μοναδικά του κόλπα, ενώ το παιχνίδι κορυφώνεται με την κατασκευή παζλ.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου: Η μέρα είναι αφιερωμένη στο κουκλοθέατρο, καθώς 8 παραστάσεις πρόκειται να κλέψουν τις καρδιές των λιλιπούτειων φίλων της Μικρής Ζούγκλας. Στη Μικρή ζούγκλα του εμπορικού κέντρου athensheart το παιχνίδι δε σταματά ποτέ!