Ένα μουσικό πρόγραμμα, με τη μοναδική Μαριώ και τον πολύπλευρο και πολυτάλαντο ηθοποιό Παύλο Κοντογιαννίδη, παρέα

με τους Γιώργο Περαντάκο και Μαρίνα Δεληγιάννη, που θα μας ταξιδέψει με αγαπημένα τραγούδια λαϊκά και ρεμπέτικα,  σμυρναίικα και παραδοσιακά, θα ξεκινήσει από τις 18 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Τους συνοδεύει εξαμελής ορχήστρα, ενώ στο μπουζούκι είναι ο Δημήτρης Λίβανος, συνθέτης και μόνιμος συνεργάτης της Μαριώς τα τελευταία χρόνια.

Την ενορχήστρωση του προγράμματος επιμελείται ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου.

Η Μαριώ ανέβηκε για πρώτη φορά στο πάλκο σε ηλικία 13 χρόνων κι από τότε τραγουδάει σε χώρους της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας, της υπόλοιπης Ελλάδας αλλά και σε διεθνή φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Κυκλοφόρησαν δίσκοι της με τραγούδια σμυρναίικα, ρεμπέτικα, λαϊκά και έντεχνα. Μοναδική ερμηνεύτρια στα  ρεμπέτικα της Θεσσαλονίκης όπως «Ο μάγκας ξεχωρίζει», «Ο πράσινος ο μύλος», «Τρίτη Πέμπτη μακαρόνια» αλλά και στα λαϊκά της δεκαετίας του 50 και του 60 που διαδέχτηκαν τα ρεμπέτικα, η δικιά μας Μαριώ σε ένα ρεπερτόριο που αναδεικνύει την αστείρευτη ικανότητά της να μαγεύει, να επικοινωνεί, να ξεσηκώνει!

Η Μαριώ ξέρει να κάνει τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία του κοινού το απόλυτο ζητούμενο της βραδιάς!
Φέτος γιορτάζει 50 χρόνια στο τραγούδι και εκτός από την περιοδεία της κυκλοφορεί και το CD με τίτλο «50 χρόνια διαδρομή», μια live ηχογράφηση με τα καλύτερά της τραγούδια.