Τι είναι ευτυχία για τον καθένα; Και που μπορεί κανείς να την βρει; Η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα της πραγματοποίησαν μία σειρά από μελέτες, ώσπου

τελικά ανακάλυψαν πως αρκούν μερικές νότες για να κάνουν ακόμα και τον πιο απογοητευμένο άνθρωπο… να χαμογελάσει. Έτσι, αποφάσισαν να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των μελετών τους στο Gazoo την Τετάρτη στις 23 Νοεμβρίου!

Πρώτα κατέκλυσε το ραδιόφωνο με το single της «Don’t Stop», ενώ ο δίσκο της «Try A little romance» κατάφερε να μπει στα top 10 των καλύτερων album της χρονιάς που μας πέρασε. Η Μαριέττα Φαφούτη λατρεύει την ανεμελιά των 60s, την σπιρτάδα και 70s και τα μιούζικαλ. Έτσι τα τραγούδια της είναι γεμάτα φρεσκάδα, νεύρο και θεατρικότητα προκαλώντας χαμόγελα ευφορίας αλλά και συγκίνηση.

Το μεγάλο μυστικό της Μαριέττας Φαφούτη όμως, είναι η μπάντα της. Η Ευαγγελία Ξυνοπούλου στα φωνητικά και τα κρουστά, η Εύη Κουρτίδου στις κιθάρες και τα φωνητικά, η Κέλλυ Μητροπούλου στο βιολί και τα φωνητικά, ο Θοδωρής Ζευκιλής στο μπάσο και τα φωνητικά, ο Κώστας Χαλιώτης στα τύμπανα και ο Νίκος Αγγλούπας στον ήχο, είναι η μαγική ομάδα που κάνει κάθε θετική σκέψη… πραγματικότητα. Μαζί λοιπόν θα παρουσιάσουν στις 23 Νοεμβρίου στο Gazoo, το album «Try a little romance», αγαπημένες διασκευές από τα 60s και τα 70s, αλλά και τραγούδια από τον νέο δίσκο της Μαριέττας Φαφούτη.

Η συναυλία όμως θα πλημμυρίζει και από εικόνες, αφού θα είναι γεμάτη από στιγμιότυπα ευτυχίας ιδωμένα μέσα από το φακό της Κλαίρης Φαφούτη και από video projections κομμένα και ραμμένα στα μέτρα των τραγουδιών της μπάντας. Και επειδή οι φίλοι είναι ευτυχία… δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το «Back to Hapinness!» live και κάποιες guest εμφανίσεις αγαπημένων φίλων καλλιτεχνών! Μαζί με τη Μαριέττα στη βραδιά της στο Gazoo θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Στάθης Δρογώσης  και ο Tareq.

Φωτογραφίες: Άρης Μπασιάς

Special guests:


ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ – ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ
TAREQ