Το Half Note Jazz Club θα φιλοξενήσει τη Μαργαρίτα Γκινοσάτη για μια εμφάνιση

… με τίτλο «Velvet Senses», την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013.

Η μουσική είναι μαγεία! Από τον Charlie Chaplin, μέχρι τους Bon Jovi και από τον Μάνο Χατζιδάκι μέχρι τους Scorpions, η μουσική είναι μαγεία και αυτό θα σας κάνει να το νιώσετε η Μαργαρίτα Γκινοσάτη (ή αλλιώς Maggi- G. Voice), την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Half Note jazz club.

Μια μουσική παράσταση, ένα μαγικό μουσικό μωσαϊκό, που περιλαμβάνει τραγούδια από τους: Charlie Chaplin, Scorpions, Queen, Gary Moore, Beatles, Mariah Carey, Barbra Streizant, Elvis Presley, Louis Armstrong, Paul Simon & Art Garfunkel, Phil Collins,  Police, Edith Piaf, Bon Jovi, Bryan Adams, Bette Midler, Πλέσσα, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σπανό, Ξαρχάκο, Πλιάτσικα, Μάλαμα, Παπάζογλου, Κραουνάκη. H jazz ερωτεύεται το rock και το funky συναγωνίζεται τις κλασικές έντεχνες μελωδίες, σε μια μοναδική ιστορία γεμάτη μελωδίες, ήχους, εικόνες, τραγούδια, που αποδεικνύουν ότι η μουσική είναι μία, αρκεί να είναι καλή. Και η φωνή της Μαργαρίτας, την ανεβάζει σε μια άλλη διάσταση!  Απλά απολαύστε την και ταξιδέψτε μαζί της…

Συμμετέχουν ο Γιάννης Σιδέρης στο τραγούδι και η Oxygen Band δηλαδή οι: Άρης Δαύρος (ντραμς), Άλεξ Φρυδάς (ηλεκτρική κιθάρα), Αλέξανδρος Καζάκος (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα). Καλλιτεχνική επιμέλεια και μαέστρος ο Τάκης Ρακιντζής.

Μαργαρίτα Γκινοσάτη
Η μουσική και το performing μπήκαν στη ζωή της από μικρή ηλικία. Με κλασικές σπουδές -είναι διπλωματούχος Μονωδίας του Ελληνικού Ωδείου (Α’ Βραβείο Ερμηνείας και Σκηνικής παρουσίας)-  και συνεργασίες με ονόματα που έχουν γράψει ιστορία στην μουσική ζωή της χώρας μας (Μίμης Πλέσσας, Νίκος Ιγνατιάδης, Λάκης Παπαδόπουλος, Διονύσης Τσακνής Σοφία Βόσσου κ.ά.), η φωνή και το ταμπεραμέντο της Μαργαρίτας δεν εγκλωβίζονται σε ένα μουσικό είδος. Από όπερα μέχρι παραδοσιακό λαϊκό και από κλασικά τραγούδια μέχρι τη σύγχρονη ποπ –ροκ σκηνή,  σε ελληνικό αλλά και διεθνές ρεπερτόριο. Στο πρόγραμμά της στο Half Note, οι Scorpions συναντούν τον Μίμη Πλέσσα και οι Queen κοιτάνε κατάματα τον Νίκο Παπάζογλου και τον Μάνο Χατζιδάκι.