Δύο χρόνια μετά την «Confessions Tour» η «βασίλισσα της ποπ» ξαναβγαίνει στο δρόμο με την Sticky & Sweet Τour την νέα tour για την προώθηση του ενδέκατου νέου της άλμπουμ «Hard Candy». Και θα κάνει στάση στο ΟΑΚΑ στις 27 Σεπτεμβρίου!

Έχοντας ως αφετηρία το Κάρντιφ στις 23 Αυγούστου η Madonna θα προσφέρει ένα show στους fans της αντάξιο του ονόματος της. Οπτικά εφέ, νέα τεχνολογία, χορευτές και κουστούμια θα είναι μερικά από τα συστατικά του show.

Αν λάβουμε και υπόψη μας ότι τη σκηνοθεσία την υπογράφει ο καταπληκτικός Jamie King, ενώ υπεύθυνος της μουσικής ενορχήστρωσης θα είναι για μια ακόμη φορά ο Kevin Antunes, είμαστε σίγουροι ότι θα ζήσουμε μια μεγάλη βραδιά το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Ένα ειδικά διαμορφωμένο για τα δεδομένα stage κατασκευάζεται για να φιλοξενήσει την Madonna, τους μουσικούς της, και την εντυπωσιακή ομάδα των χορευτών της, όλοι εκ των οποίων θα χαρίσουν στους fans ένα μοναδικό και πρωτοποριακό show.

Το Ηard Candy, το 11ο στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε η Madonna μέσω της Warner Bros. Records κατέκτησε μέχρι στιγμής το Νούμερο 1 σε 27 χώρες παγκοσμίως, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθες: ΗΠΑ, Ιαπωνία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Καναδάς, Ιταλία, Αυστραλία, Ολλανδία, Ν. Αφρική, Σουηδία, Δανία, Ιρλανδια κα.

Τη Madonna στην περιοδεία της θα συνοδεύει (σε επιλεγμένες πόλεις) η Robyn, η οποία έχοντας μόλις ολοκληρώσει μια sold out βρετανική περιοδεία, της έγινε η πρόταση να «ανοίξει» κάποιες από τις συναυλίες της πιο \”sweet\” pop star, Madonna, στην Sticky & Sweet Eυρωπαική Tour.

Τα εισιτήρια για την πολύ αναμενόμενη Sticky & Sweet Tour της Madonna γίνονται ανάρπαστα σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Στην Ελλάδα η προπώληση ξεκινά στις 27 Ιουνίου στα Ticket House και Ticketpro.gr
οι διαβαθμίσεις των τιμών τους είναι:
PL1 (VIP) 250 euro καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στην ειδική VIP περιοχή στις κερκίδες του σταδίου,
PL2 110 euro καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου,
PL3 100 euro καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου,
PL4 85 euro καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου,
PITCH A 90 euro όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα, αλλά σε ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή και
PITCH B 80 euro όρθιοι γενικής εισόδου στην αρένα και θα υπάρχει ένα όριο αγοράς έξι εισιτηρίων ανά άτομο.
Τicket House Aθήνα: Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς), tηλ: 210 3608366
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:30-18:30, Σάββατο: 10:30-16:00
Θεσσαλονίκη: Πλατεία Αριστοτέλους 10 (Tαμείο 2 Κινηματογράφου Ολύμπιον), τηλ: 2310 378691
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:30-18:30, Σάββατο: 10:30-16:00
http://www.ticketpro.gr/