Σε λίγες μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη Η Κληρονόμος, όπου στον ομώνυμο ρόλο συναντάμε την Σμαράγδα Καρύδη!

Το teaser trailer έκανε την εμφάνιση του στις κινηματογραφικές αίθουσες με τη συμμετοχή του αθλητικογράφου Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος από τη γνωστή του εκπομπή απαντά στις ξεκαρδιστικές απορίες της κληρονόμου – ηρωίδας!

Η ιστορία θέλει μια νέα, όμορφη και δυναμική γυναίκα να κατακτά το τελευταίο ανδρικό οχυρό: το ποδόσφαιρο. Η Σμαράγδα Καρύδη υποδύεται την Βέρα Σκαρίμπα σύζυγο του Στέλιου Σκαρίμπα, ευκατάστατου προέδρου της μικρομεσαίας ποδοσφαιρικής ομάδας της Μεγάλης Κατηγορίας, «Μαύροι Πάνθηρες». Ζει μια ήσυχη ζωή, μεγαλώνοντας τα δυο παιδιά της. Όλα κυλούν ομαλά, μέχρι που μια εξωσυζυγική περιπέτεια του Στέλιου έχει μοιραία κατάληξη.

Η Βέρα βρίσκεται ξαφνικά χωρίς σύζυγο και προστάτη – κι όταν ανοίγει η διαθήκη του Στέλιου δέχεται ένα δεύτερο πλήγμα. Ο μοναδικός, παρανοϊκός όρος της διαθήκης είναι απλός: για να κρατήσει την κληρονομιά, η Βέρα πρέπει, από τη θέση του Προέδρου, να διατηρήσει τους Μαύρους Πάνθηρες στη Μεγάλη Κατηγορία. Αν η ομάδα υποβιβαστεί, η κληρονομιά θα καταλήξει σε κοινωφελές ίδρυμα Μπορεί η Βέρα να είναι άσχετη με το ποδόσφαιρο, αλλά το γυναικείο μυαλό της ξέρει να βρίσκει λύσεις. Η Κληρονόμος ήρθε για να μείνει και τίποτα δεν τη σταματά!

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Πέτρος Λαγούτης, Τιτίκα Στασινοπούλου, Κωστής Κορωναίος.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Αργοναύτες Α.Ε. και της Audio Visual Enterprises Α.Ε.