Ο Ρυθμός Stage παρουσιάζει την Ηρώ στη μουσική παράσταση “Μόνο Εμείς’’ την Παρασκευή …

18 Ιανουαρίου, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου – φωνής, που θα συζητηθεί!

Με ένα νέο τραγούδι στις αποσκευές της (Τα μικρά τα πλοία – στ. Γερ. Ευαγγελάτος) και με ένα πρόσφατο c.d. με τίτλο “Ψύχραιμα”, η εξαιρετική ερμηνεύτρια θα βρεθεί στον όμορφο  χώρο του Ρυθμού για μια παράσταση – έκπληξη, με μοναδική συντροφιά το πιάνο της και τον κόσμο της.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης η Ηρώ θα ξετυλίξει αγαπημένα και καινούργια τραγούδια από τους δίσκους της, τραγούδια παλαιότερα και σύγχρονα ελλήνων συνθετών που αγαπάει, αλλά και ξένα κομμάτια σε διάφορες γλώσσες, που ερμηνεύει όπως καμία άλλη τραγουδίστρια.  Ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερες επιλογές και με  μοναδικούς, αναπάντεχους συνδυασμούς ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Τραγούδια που ερμηνεύει όπως κανένας άλλος!  Μόνο με ένα πιάνο και την υπέροχη φωνή της!

Εάν ζητούσαμε από την Ηρώ, να μας περιγράψει με λίγα λόγια την πορεία της από  το ’95 ως σήμερα, θα μας έλεγε… «ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ», όμως «ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ»  και «ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ», μία «ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ», αλλά… «ΚΟΙΤΑ ΜΕ, ΑΝΤΕΧΩ», η ζωή είναι γεμάτη «ΧΡΩΜΑΤΑ» και αυτό δεν το «ΑΛΛΑΖΩ», γι’ αυτό «ΨΥΧΡΑΙΜΑ» προς νέες αναζητήσεις φτερουγίζω και σας καλώ μαζί μου, γιατί… «ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΓΑΠΗ».

Μην χάσετε ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο live, όπως αυτά που μόνο η Ηρώ χαρίζει στο κοινό της!

 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!

 Ηρώ – Γεράσιμος Ευαγγελάτος 
 
«Τα μικρά τα πλοία»

Μετά από το τελευταίο της c.d. με τίτλο “Ψύχραιμα” και έχοντας σα γνώμονα την εξέλιξη, την αναζήτηση και την περιπλάνηση μέσα στην μουσική, η Ηρώ έρχεται μετά  από ένα χρόνο να προτείνει με την απλότητα μιας Πιάνο-Φωνή παρουσίας και μόνο,  ένα καινούριο τραγούδι. Τίτλος: “Τα μικρά τα πλοία” σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική δική της.

Έχοντας υπογράψει μουσικά πάνω από 90 τραγούδια, αλλά και στιχουργικά και ενορχηστρωτικά πολλά από αυτά, η Ηρώ συνεχίζει να βαδίζει σε ένα δρόμο δημιουργίας και “πρότασης” κάνοντας έτσι τη δική της αντίσταση στα “σημεία των καιρών” και προτείνοντας την επιστροφή στην απλότητα και στα ‘’ουσιαστικά’’.

Το ‘’Πιάνο- Φωνή’’ είναι ένα καθαυτό δικό της στίγμα, που την καθιέρωσε στη συνείδηση του κόσμου που την λατρεύει σαν μουσικό –  ερμηνεύτρια, έχοντας τα εχέγγυα μιας άρτιας πιανίστριας με κλασική αισθητική και παιδεία και συγχρόνως μιας ερμηνεύτριας με δύναμη, ευαισθησία και απεριόριστες φωνητικές δυνατότητες.

“Τα μικρά τα πλοία” είναι ένας σταθμός σε ένα ταξίδι 23 χρόνων γεμάτο από εμπειρίες και αναζήτηση και συγχρόνως ένα υπέροχο τραγούδι!