Το MAD σε συνεργασία με την Audiovisual παρουσιάζει σε avant premiere την ερωτική κωμωδία Η γυμνή αλήθεια (Τhe ugly truth), σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Λουκέτιτς τo Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ.

Πρόκειται για μία κωμική προοπτική για την αλήθεια σχετικά με την πάλη των φύλων. Στην ταινία η αιώνια μάχη των φύλων ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη!

Η Άμπι Ρίχτερ (Κάθριν Χέιγκλ-η γνωστή μας Ίζυ στο Grey’s Anatomy) είναι μία ρομαντική παραγωγός πρωινών εκπομπών που διαρκώς ψάχνει τον κύριο Τέλειο! Η καθημερινότητά της χτυπάει κόκκινο, όταν το αφεντικό της επιβάλει στην ομάδα της τον Μάικ Τσάντγουεϊ (Τζέραντ Μπάτλερ-300, PS I LOVE YOU), ένα σκληροπυρινικό τύπο της τηλεόρασης που υπόσχεται να «ξεράσει» στο αέρα όλη τη γυμνή αλήθεια για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών.

Tα πράγματα όμως μπλέκονται όταν ο Μάικ προσφέρεται να τη βοηθήσει στην κατάκτηση του κύριου Τέλειου…

Μέσω του Mad TV, του Μad Radio 106,2 και του www.mad.tv τρέχει διαγωνισμός στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν CINE κενό και το ονοματεπώνυμό τους στο 54110 (χρέωση €1,19 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.