Η Φωτεινή Δάρρα ταξιδεύει και συναντά το κοινό της σε διαφορετικά σημεία σε όλη την Ελλάδα αφήνοντας να φυσήξει ένας αέρας αισιοδοξίας και χαράς

σε  ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια του χθες και του σήμερα. “Νύχτες στο φως” είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής της περιοδείας που ξεκίνησε με μια επιτυχημένη συναυλία στα Ιωάννινα και συνεχίζεται σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Έχοντας στο πλευρό της εξαίρετους μουσικούς, σκοπεύει να μας ταξιδέψει, τόσο στα γνώριμα μονοπάτια των πιο γνωστών και αγαπημένων επιτυχιών της («Αγόρι μου», «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», «Αν σ᾽αρνηθώ αγάπη μου», «Σταγόνα-σταγόνα», «Φεύγα», «Λένη», «Οι Μάγισσες της Σμύρνης») όσο και σε αυτά ελληνικών και ξένων επιτυχιών που όλοι αγαπάμε και που συνηθίζει να περιλαμβάνει στα προγράμματά της.

Τραγούδια όπως:
“ Μάνα μου Ελλάς”«Στα ίδια μέρη», «Συ μου χάραξες πορεία», «I will always love you», «Spente le Stelle», « The show must go on» και άλλα.

Η επόμενη συναυλία της είναι προγραμματισμένη για τις 12 Αυγούστου, στη Ζάκυνθο, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο. Σίγουρα και αυτή η βραδιά θα είναι μια καλοκαιρινή “νύχτα στο φως”, με σπουδαία τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες από την Φωτεινή Δάρρα.