Για δύο μέρες η Fnac στο Μαρούσι θα έχει κάτι από Αμερική, αφού στο χώρο της θα φιλοξενηθούν ένα «Ντράιβ ιν» και μία μπάντα με στυλ rockabilly και desert americana/country!

Για δύο μέρες η Fnac στο Μαρούσι θα έχει κάτι από Αμερική, αφού στο χώρο της θα φιλοξενηθούν ένα «Ντράιβ ιν» και μία μπάντα με στυλ rockabilly και desert americana/country!

Την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαΐου η Fnac υποδέχεται τη δημοσιογράφο Μαρία Μαρκουλή και το «Ντράιβ ιν», με Dustbowl σε live εμφανίσεις και τους Γιάννη Πετρίδη και Βαγγέλη Σεϊτανίδη σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις…

Η εξαιρετική βραδιά της 30ης Μαΐου θα έχει ένα ταξιδιάρικο, «road» βιβλίο, που γεννήσει την επιθυμία να βγουν μαζί στο «δρόμο» ιστορίες, τραγούδια και εικόνες και να συναντηθούν η λογοτεχνία, η μουσική και το σινεμά.

Η δημοσιογράφος Μαρία Μαρκουλή μας συστήνει το βιβλίο της, «Ντράιβ Ιν», μια συλλογή διηγημάτων όπου τα αυτοκίνητα οδηγούν ιστορίες και περιπέτειες.

Επειδή όμως δε νοείται ταξίδι χωρίς μουσική προσκαλεί τους Dustbowl, που συντονισμένοι σε country, rockabilly και americana σκηνικό -αλλά και στο ταξίδι- παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο Troublebound & Lonesome live στο Forum!

Την ίδια μέρα ο ξεχωριστός μουσικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης θα μιλήσει για τη μουσική της περιπλάνησης και θα προτείνει αγαπημένες του μουσικές διαδρομές.

Και ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Σεϊτανίδης θα μοιραστεί τα μυστικά των road – movies και τις δικές του αγαπημένες σκηνές «δρόμου»!

Οι Dustbowl θα παίξουν live και το Σάββατο 31 Μαΐου στη Fnac Γλυφάδας αυτή τη φορά, για να παρουσιάσουν το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους, Troublebound & Lonesome, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την On Stage Records.

Η μπάντα που έχει κερδίσει την εκτίμηση του αθηναϊκού κοινού, με πλήρες line-up αυτή την φορά, σε μια εμφάνιση που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φίλους της americana, country και rockabilly μουσικής.

Info
Ντράιβ Ιν
Παρασκευή 30
Fnac Αμαρουσίου
The Mall Athens
Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Θέση Ψαλίδι)
Ώρα έναρξης 19:00
Είσοδος ελεύθερη
Dustbowl live
Σάββατο 31 Μαΐου
Fnac Γλυφάδας
Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη, Γλυφάδα
Ώρα έναρξης 14:00
Είσοδος ελεύθερη
Links:
www.fnac.gr/index.asp?pathID=1_2_12_17_34
http://www.dustbowl.gr/
www.myspace.com/thedustbowl
www.myspace.com/rockandrollforeveryone