Ο 14ος Μήνας Φωτογραφίας διαρκεί κάτι παραπάνω από 30 +-1 ημέρες. Μια από τις ενδιαφέρουσες εκθέσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού γεγονότος, είναι και η Voyage in Greece με φωτογραφίες από διεθνούς φήμης καλλιτεχνών.

Ο 14ος Μήνας Φωτογραφίας διαρκεί κάτι παραπάνω από 30+1 ημέρες. Μια από τις ενδιαφέρουσες εκθέσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού γεγονότος, είναι και η Voyage in Greece με φωτογραφίες από διεθνούς φήμης καλλιτεχνών.


Η Ελληνική φωτογραφία ανοίγει τα φτερά της και ταξιδεύει στα πέρατα της γης όπως οι ομορφιές της. Τα διαχρονικά καρέ των Nellys, Βούλα Παπαϊωάννου, Κώστα Μπαλάφα, Δημήτρη Τλούπα, Νίκο Δανιηλίδη, Νίκο Οικονομόπουλου και άλλων εκλεκτών συναδέλφων τους, συγκεντρώθηκαν στην Γκαλερί της Ερσης στο πλαίσιο του 14ου Μήνα Φωτογραφίας.


Οι ιστορικές πια συγκεκριμένες φωτογραφίες, αποτελούσε αντικείμενο αφιερώματος του καλλιτεχνικού εκδοτικού εντύπου Camera International στην Ελληνική φωτογραφία την άνοιξη του 1989 με αφορμή τη διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Μήνα Φωτογραφίας της Αθήνας.


Η έκθεση–αφιέρωμα είναι διαρθρωμένο σε τρεις ενότητες: Η προϋπάρχουσα γενιά μεγάλων ελλήνων φωτογράφων, ένας άξιος εκπρόσωπος της ελληνικής φωτογραφίας στο εξωτερικό και 15 ανερχόμενοι (τότε) σύγχρονοι καλλιτέχνες.

Η έκθεση Voyage in Greece θα διαρκέσει έως τις 2 Οκτωβρίου.


INFO
Γκαλερί της Ερσης: Κλεομένους 4, Κολωνάκι, τηλ.: 210 7220231, http://www.ersi.gr