Η Dilek Koc η τραγουδίστρια από την Τουρκία που έγινε γνωστή από την ερμηνεία της στο soundtrack της ταινίας Πολίτικη Κουζίνα σε μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα αλλά και από συνεργασίες της με δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Γλυκερία, θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή Αυλαία, το Σάββατο 10 Απριλίου.

Στο Sevdalim Aman που είναι το νέο δισκογραφικό της βήμα, περιέχονται τραγούδια που αγαπήθηκαν εξίσου και από τις δύο μεριές του Αιγαίου, από την παραδοσιακή μέχρι και την πρόσφατη λαϊκή μουσική των δύο λαών. Από τα γλυκά σου μάτια/Sallasana sallasana, Ας βαστήξει αυτός ο μπάλος/Beberim oglan, Της τριανταφυλλιάς τα φύλλα/Sevdalim aman και Έξω ντέρτια και καημοί/Pencereden ay dogdu είναι τα τέσσερα τραγούδια τα οποία τραγουδούν μαζί η Ντιλέκ και η Γλυκερία.

Η Dilek μας ταξιδεύει στα μουσικά αρώματα της Ανατολής, στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης και στα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με την κοινή μουσική παράδοση και με τα κοινά σύγχρονα, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια μεταξύ των δύο λαών.

Μαζί της οι μουσικοί: Σταύρος Παζαρέντζης: κλαρίνο, Γιώργος Ψάλτης: βιολί,  Θανάσης Κουλεντιανός: κανονάκι,  Γιάννης Πούλιος: λαούτο, Δημήτρης Παναγούλιας: κρουστά