Η Βικτωρία Ταγκούλη θα βρεθεί στο Σταυρό του Νότου Club μαζί με το συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου, όπου θα παρουσιάσουν τη μουσική παράσταση «Be-Joue»…

… για δυο βραδιές, στις 7 και 14 Νοεμβρίου 2012.

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων, η Βικτωρία Ταγκούλη ετοιμάζει ένα ξεχωριστό live για πρώτη φορά στο club του Σταυρού του Νότου. Μας προσκαλεί σε δύο παραστάσεις με τον τίτλο Be-Joue, να χορέψουμε και να συγκινηθούμε. Με νέα τραγούδια από τον τρίτο προσωπικό δίσκο που ετοιμάζει, με νέες διασκευές-έκπληξη αλλά και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία (α + Φωτοβόλτα). Με την ιδιαίτερη φωνή της και την ξεχωριστή καλλιτεχνική της πορεία,  μαζεύει τα τραγούδια που αγαπάει και τα κάνει παιχνίδια σε ένα πρόγραμμα  με συναισθηματικές διακυμάνσεις και κομμάτια από την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Aretha Franklin, Noir Desir, Δημήτρης Λάγιος, Janis Joplin, Χαΐνηδες, Duke Ellington και πολλοί άλλοι σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε!

Μαζί της ο συνθέτης και μόνιμος συνεργάτης της Χρίστος Θεοδώρου στο πιάνο και οι μουσικοί Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρες), Πέτρος Κρεμυζάκης (μπάσο) και Νίκος Παγώνης (τύμπανα).