Η Βικτώρια Ταγκούλη, θα πραγματοποιήσει μια εμφάνιση στο Χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι, στο πλαίσιο του Athens Fringe Live 2012

… την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012.

Με βασικό κορμό τα τραγούδια των δύο προσωπικών της δίσκων “α” και ” Φωτο.βόλτα”, και οι δύο σε μουσική του Χρίστου Θεοδώρου, η Βικτωρία Ταγκούλη , με την ιδιαίτερη φωνή και τη θεατρική της ερμηνεία, συναντά τους Tiger Lillies, την  Edith Piaf, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Leonard Cohen, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τόσο του ελληνικού όσο και του ξένου ρεπερτορίου, με αφετηρία την ποικιλία και την καθαρότητα του αισθήματος και τις διαφορετικές μουσικές αποχρώσεις, πάντα με σκοπό την συγκίνηση. Μαζί της, ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου στο πιάνο και ο Κώστας Νικολόπουλος στις κιθάρες.

Λίγα λόγια για το Athens Fringe Live 2012

Το Athens Fringe Live 2012 είναι η πρώτη ανοιχτή διοργάνωση του Athens Fringe Network, που έχει ως στόχο την παρουσίαση των δημιουργικών έργων των μελών του δικτύου. Το γνωστό από τις προηγούμενες διοργανώσεις Athens Fringe Festival, συνεχίζει, ως “Live” πλέον, να αποτελεί ανοιχτό βήμα για νέους δημιουργούς να δείξουν τη δουλειά τους, να συναντηθούν με το κοινό, με άλλες καλλιτεχνικές και ακτιβιστικές κοινότητες, να συνεργαστούν με φορείς, να δικτυωθούν με επαγγελματίες του χώρου, να συνομιλήσουν με την πόλη. Φέτος, το Athens Fringe Live διεξάγεται 15-30 Ιουνίου σε διάφορους χώρους στο κέντρο της Αθήνας.