Η Βασιλική Καρακώστα και η Κουρελού ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο Οξυγόνο live τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και θα παραμείνουν εκεί για έξι μοναδικές παραστάσεις.

Η Βασιλική Καρακώστα με ξεκίνημα από τις παραδοσιακές γιορτές του Βόλου και τις συμμετοχές της στην Εστουδιαντίνα της Νέας Ιωνίας Βόλου, μούσα του Διονύση Σαββόπουλου από τους ΑΧΑΡΝΗΣ και του Νίκου Πορτοκάλογλου, στην τετράχρονη συνεργασία τους,  μας συστήθηκε πέρυσι με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, σε μουσικές και στίχους του Νίκου Πορτοκάλογλου, με τίτλο Η Σβούρα.

Φέτος το χειμώνα μας συστήνεται με την πρώτη της ολοκληρωμένη παράσταση. Η κουρελού: Η συγκίνηση μέσα από διαφορετικά πρόσωπα ενός ανθρώπου. Μια νέα ταλαντούχος καλλιτέχνης η οποία διαμορφώνει τη δομή μιας παράστασης, επιλέγει τα τραγούδια, δίνει τη δική της άποψη για τις ενορχηστρώσεις και ερμηνεύει με τον δικό της τρόπο, αποτελεί από μόνο του ένα γεγονός και προκαλεί το ενδιαφέρον σε κάθε μουσικόφιλο.

Συμπρωταγωνιστές μεγάλες προσωπικότητες της μουσικής σκηνής της χώρας μας οι οποίο είναι ικανοί να δημιουργήσουν το μαγικό και το απρόβλεπτο!

Νίκος Μέρμηγκας (νυκτά έγχορδα) – Αγαπημένος συνεργάτης που κρατάει το τιμόνι των ενορχηστρώσεων, μαζί με τους:
Κλέων Αντωνίου (κιθάρες) – Ιδρυτικό μέλος των Mode Plagal
Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο)
Κώστας Μερετάκης (κρουστά)
Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι) & Παντελής Στόΐκος (τρομπέτα) – Η δύναμη της φύσης στα πνευστά