Η σπουδαία νεαρή τραγουδίστρια που κέρδισε τις εντυπώσεις με το down on my knees, έρχεται στις 26 Ιουνίου για να σαγηνέψει και το ελληνικό κοινό.

Η σπουδαία νεαρή τραγουδίστρια που κέρδισε τις εντυπώσεις με το down on my knees, έρχεται στις 26 Ιουνίου για να σαγηνέψει και το ελληνικό κοινό.


To ασυνήθιστο όνομά της σημαίνει, χαρά, στη γλώσσα των Yoruba και η παρουσία της είναι ένα εκρηκτικό μείγμα τσιγγάνικου ταμπεραμέντου και αφρικανικού ρυθμού rock και reggae επιρροές .
Με γερμανικό διαβατήριο, μητέρα τσιγγάνα και πατέρα Νιγηριανό, η ΑΥΟ που ζει στο Παρίσι και εργάζεται, πότε στη γαλλική πρωτεύουσα και πότε στη Νέα Υόρκης είναι ένα εντυπωσιακό μουσικό δημιούργημα.


Μεγάλωσε με τις μουσικές των: Pink Floyd, Fela Kuti, Soul Children, Bob Marley και πολλών άλλων. Το μουσικό της ύφος θυμίζει κάτι από Mary J. Blige, Macy Grey, Lauryn Hill και Tracy Chapman.


Η σαγηνευτική φωνή της και η εντυπωσιακή ερμηνεία της καθηλώνουν καθώς η ΑΥΟ δεν διστάζει να κλάψει ή να γελάσει και συγκινεί με την απλότητά της. Σήμερα το όνομα της φιγουράρει δίπλα στα ονόματα των Norah Jones, Amy Winehouse και Joss Stone που αποτελούν και τις πιο ελπιδοφόρες παρουσίες της διεθνούς μουσικής σκηνής.


Η παρουσία της στην Αθήνα στα τέλη Ιουνίου, είναι αν μη τι άλλο ένα από τα πιο φρέσκα και πιο ζωντανά ακούσματα του φετινού καλοκαιριού.INFO
Συναυλία της ΑΥΟ στην Αθήνα, Θέατρο Λυκαβηττού, Τρίτη 26 Ιουνίου, http://ayomusic.artistes.universalmusic.fr/ http://www.myspace.com/ayosound