Ο θίασος Ωκύπους ανεβάζει τη παιδική παράσταση με τίτλο Η απίστευτη και αληθινή ιστορία της χαμένης βαλίτσας και η μαγική της περιπέτεια από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στη σκηνή  Black Box του θεάτρου Επί Κολωνώ.

Μια χαμένη βαλίτσα φτάνει στον προορισμό της έπειτα από πολλά χρόνια. Ένα κοριτσάκι την παραλαμβάνει και, περίεργο καθώς είναι, την ανοίγει. Τι κρύβει μέσα η βαλίτσα; Άγνωστα αντικείμενα ταξιδεύουν το κορίτσι στη μακρινή Λατινική Αμερική και τους μύθους της.

Στην παράσταση ζωντανεύουν ο Μύθος του μάτε (Ουρουγουάη), ο Μύθος του άνθους σέιμπο (Αργεντινή), ο Μύθος του Τράουκο (Χιλή), ο Μύθος της πατάτας (Περού), ο Μύθος των καλικάντζαρων της Κουάπα (Νικαράγουα) και ο Μύθος του κακάο (Μεξικό)!

Θεατρική απόδοση: Ιλιάνα Παζαρζή, Δραματουργική επεξεργασία: Δέσποινα Νικηφοράκη, Σκηνοθεσία: Θίασος Ωκύπους, Σκηνικά-κοστούμια: Αθηνά Στούρνα, Σχεδιασμός φωτισμών: Άγγελος Γουναράς, Μουσική διδασκαλία: Άλκης Κόλλιας, Σχεδιασμός αφίσας: Ζακλίν Πολενάκη, Βοηθός σκηνογράφος: Κωνσταντίνα Σκεπετάρη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Λούης Γκόμεζμπεκ, Μαριάνα Κούτουλα-Βρσάλοβιτς, Ιλιάνα Παζαρζή.