Από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η Αλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στο Ζυγό με μια μεγάλη παρέα τραγουδιστών και μουσικών.

Από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η Αλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στο Ζυγό με μια μεγάλη και καλή παρέα τραγουδιστών και μουσικών.

Οι εμφανίσεις στο Μύλο της Θεσσαλονίκης ήταν μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για την καταξιωμένη τραγουδίστρια. Τώρα ήλθε η ώρα να επιστρέψει στο \”ωραιότερο σημείο\” της πόλης, στην Πλάκα και στον ιστορικό Ζυγό.

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη θα παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια από το τελευταίο της album με τίτλο \”Στο ωραιότερο σημείο\”, και φυσικά θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες από παλαιότερες δισκογραφικές της δουλειές .

Στην παρέα της θα έχει το Τρίφωνο-το Νϊκο Κουρουπάκη, την Ερωφίλη και τον Δημήτρη Υφαντή- και τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, έναν από τους πλέον ταλαντούχους συνθέτες της νέας γενιάς. Φιλική συμμετοχή της Αποστολίνας Μάη από το συγκρότημα ΑΜΜΟΣ.

Μαζί της επίσης σπουδαίοι μουσικοί όπως οι: Νίκος Κατσίκης, Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, Σπύρος Κοντάκης , Αλέξης Κώστας, Κώστας Αναστασιάδης και Δημήτρης Ανδρεάδης υπό την Διεύθυνση και τις ενορχηστρώσεις του Γιώργου Μπουσούνη από τους ΑΜΜΟΣ.

INFO

Παρασκευή-Σάββατο 22:30, Κυριακή στις 21:30
Eναρξη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου
ΖΥΓΟΣ
Κυδαθηναίων 22, Πλάκα
τηλ: 210 3241610