Το Βεάκειο Θέατρο θα φιλοξενήσει, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ στο Λόφο» την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, η οποία θα συναντηθεί με την Ευανθία Ρεμπούτσικα

… για μια συναυλία με τίτλο «Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή», την Τρίτη 17 Ιουλίου 2012.

H αμάραντη φωνή της Άλκηστης και οι σπουδαίες συνθέσεις της Ευανθίας, μας συνοδεύουν την Τρίτη 17 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο στο πλαίσιο του “Φεστιβάλ στο Λόφο” για να ξαναγεννήσουν τα χαμένα μας συναισθήματα και να μας θυμίσουν ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα που δεν θα χαθεί ποτέ!

Ένα πρόγραμμα με τραγούδια του χτες και του σήμερα, με μουσικές αγαπημένες από την Ανατολή και τη Δύση, από μία από τις πλέον πετυχημένες μουσικές συμπράξεις του χειμώνα που μας πέρασε και πραγματικά μάγεψε το κοινό.

Η μουσική συνάντηση επί σκηνής της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, δεν άργησε να βρει το δρόμο της προς το στούντιο. Ο απόλυτος συνδυασμός της μουσικής μαγείας καταγράφεται στο νέο τους cd που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο “ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΕΛΠΙΔΑ” και δέχθηκε ήδη εξαιρετικές κριτικές.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον πιο συγκινητικό και διεισδυτικό τρόπο μεταφέρει την ψυχή της σε 12 τραγούδια, μέσα από τις μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και τα λόγια των σπουδαίων στιχουργών Μιχάλη Γκανά, Άρη Δαβαράκη, Ελένης Ζιώγα, Ρεβέκκας Ρούσση, Παναγιώτη Καλαντζόπουλου. Την πρώτη ονειρική γεύση της μοναδικής αυτής συνεργασίας έδωσαν  τα τραγούδια “Το γλυπτό”, “Πέντε χρόνια σε ερωτεύομαι”, “Λυπάμαι για αύριο” και ακολούθησε ένα ακόμα τραγούδι που κλείνει μέσα του όλη την Ελλάδα, με τον τίτλο “Σε όλα τα νησιά”.

Η συνέχεια επί σκηνής!

Οργάνωση – Επιμέλεια: PASSPORT