Στις 15 Σεπτέμβρη εγκαινιάζεται η ομαδική έκθεση ζωγραφικής επτά νέων
Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και θα διαρκέσει έως τις 27 Σεπτέμβρη. Πρόκειται για μία σειρά ζωγραφικών έργων που έχουν κύριο θέμα τους τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που πάντα αποτελεί πηγή έμπνευση και δημιουργίας στη συγκεκριμένη έκθεση προσεγγίζεται άλλοτε παραστατικά και άλλοτε αφαιρετικά, σαν μοντέλο και θεατής μαζί.

 Άνθρωποι που απομονώνονται σε ένα στιγμιότυπο, χαμένοι σε όνειρα ή παραμύθια, θα έλεγε κανείς ότι γίνονται ζωγραφικά αντικείμενα μιας φωτογραφικής λήψης ή ανάμνησης θολής και απροσδιόριστης, σαν φωνή από το μακρινό παρελθόν.

Την ίδια στιγμή, ο άνθρωπος παρατηρητής βλέπει εικόνες άλλων, χωρίς πρόσωπο και σώμα, φυσιογνωμίες που ξεχάστηκαν και που το μόνο που τις θυμίζει είναι το κόκκινο ρούχο τους.

Άνθρωποι που κρατούν την απόσταση με τον έξω κόσμο προστατεύοντας τον εαυτό τους με τη στάση του σώματός τους και άλλοι που αποτραβιούνται από τη συντροφιά τους μόνο για μια στιγμή. Κι είναι αυτή η στιγμή που κάνει τις φιγούρες τους μοιάζουν σαν εικόνα μέσα από καλειδοσκόπιο, καταδικασμένες στην αιώνια προσωρινότητα.

Στην Έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες : Desireé Moraga Martin, Γιαννούδης Ανίκητος, Θεοδούλου Ελένη, Κοκκινάκη Μαρία, Μουστάκης Δημήτρης, Μπαλούτογλου Νάνσυ και Παπαϊωάννου Ευγενία.