Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στο «Κελάρι» του Athenaeum, εμφανίζονται οι Human Touch.

Οι D. Lynch, Στ. Λάντσιας & Γ. Κιουρτσόγλου αναγνωρισμένοι σολίστες με πολυάριθμες συνεργασίες, ενωμένοι σαν γκρουπ, προσφέρουν σε  κάθε συναυλία τους και ένα ξεχωριστό «Ανθρώπινο Άγγιγμα».

Στις 18.30 θα προηγηθεί το δίωρο σεμινάριο: “The Jazz Group”, όπου θα μοιραστούν με μουσικούς τη δημιουργική διαδικασία αλλά και τη χαρά της συμμετοχής σε μια jazz μπάντα!

Οι Human Touch, μετά από 18 χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο David Lynch, ο Σταύρος Λάντσιας και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο καθένας, ούσα άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

Οι Human Touch έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη όπου παίζουν όλο και πιο συχνά. Θεωρούνται group με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της πλεον ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό της στιγμής… και ξέρουν να το μοιραστούν.

Οι Human Touch όντως είναι ένα «Aνθρώπινο Άγγιγμα».

David Lynch : τενόρο & σοπράνο σαξόφωνο, φωνή, φλάουτο, πίκολο φλάουτο, φλογέρα, κρουστά.

Γιώτης Κιουρτσόγλου : ηλεκτρικό μπάσο, (άταστο & ένταστο), φωνή, cajon.

Σταύρος Λάντσιας : πιάνο-πλήκτρα, τύμπανα, κλασσική κιθάρα, μελόντικα.