Η Ηρώ και ο Στάθης από τους Minor Project έρχονται στο Tin Pan Alley για τρεις συναυλίες, με δύο πιάνα και δύο φωνές, στις 15, 22 και 29 Μαρτίου 2014.

Η Ηρώ και ο Ευστάθιος Δράκος των Minor Project συναντήθηκαν σαν δύο φίλοι και μίλησαν για τραγούδια που αγαπούν και για συνθέτες ή ερμηνευτές που τους ενέπνευσαν και όρισαν τη δημιουργικότητά τους. Άλλοτε τα έβρισκαν σχετικά γρήγορα και τραγουδούσαν πάνω σε κοινούς μελωδικούς δρόμους, ενώ άλλες φορές υπήρχε ένα χάσμα που έμοιαζε αγεφύρωτο μέχρι τη στιγμή που η προσπάθεια δημιουργούσε ένα μουσικό αποτέλεσμα κάπως λυρικό, αλλά και συνάμα εσωτερικά δυναμικό.

Μια άνοιξη που καταφθάνει την πιο κατάλληλη στιγμή.
 
Η μουσική που έμαθε να ενώνει και να γεννάει αγάπη, παίρνει το δρόμο της μέσα από τα στενά της Αθήνας, για να καταλήξει, στο TIN PAN ALLEY, σε μια σκηνή με δύο πιάνο και δύο φωνές που έχουν αγαπηθεί για τόσο διαφορετικούς, αλλά και παράδοξα κοινούς λόγους.
 

Τα Σάββατα του Μάρτη (15, 22 και 29), ακροβατώντας στην τομή του χειμώνα και του καλοκαιριού, το Tin Pan Alley παρουσιάζει μία μουσική σύμπραξη που ξεκινάει από τις καντάδες του τότε και καταλήγει στα αστικά ερωτικά παραληρήματα του σήμερα. Στιγμιότυπα δανεισμένα από την αγάπη της Ηρώς για το αργεντίνικο τάνγκο, soundtracks από αλησμόνητες κινηματογραφικές σκηνές που τόσο ανεπιτήδευτα διασκεύασαν οι Minor Project και μια σειρά τραγουδιών δοσμένα με τον πιο λιτά ακουστικό και συναισθηματικά φορτισμένο τρόπο.