Αν υπάρχει ένας Dj που δικαίως αποκαλείται killing machine, αυτός είναι σίγουρα ο Rush! Στις

9 Φεβρουαρίου ετοιμαστείτε ν’ απολαύσετε εκρηκτικές εμπνεύσεις και γερές δόσεις μπάσου δοκιμάζοντας τις αντοχές σας στο χορό αφού στα decks του Club Inbox, θα βρίσκεται ο σπουδαίος και μοναδικός Dj Rush. Μαζί του θα απολαύσουμε τον εξίσου εκρηκτικό Ιρλανδό Sian, καθώς και τους εγχώριους αγαπημένους, Axel Karakasis και Mr. Statik.

Ο Dj Rush γεννήθηκε στο Σικάγο κι ανήκει στους πλέον αναγνωρισμένους Dj’s διεθνώς, γεγονός στο οποίο έχει παίξει καταλυτικό ρόλο το ότι ταυτόχρονα αποτελεί έναν πληθωρικό entertainer. Ο χαρακτηριστικός τρόπος επικοινωνίας του με το κοινό, κυριολεκτικά συνεπαίρνει, κάτι που γνωρίζει, όποιος έχει την τύχη να το βιώσει από κοντά. Είτε πιάνει το μικρόφωνο, για να τραγουδήσει, είτε αποφασίζει να μεταμφιεστεί (Russian Roulette), ο Rush παραμένει μοναδικός στο είδος του. Σε νεαρή ακόμα ηλικία απέσπασε πρώτα βραβεία σε καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς, μα από τη στιγμή που μετακόμισε στο Βερολίνο και έπειτα ήταν που η καριέρα του αποθεώθηκε. Μολονότι η τεχνική του αρτιότητα κι οι πληθωρικές μουσικές επιλογές του αποδείχτηκαν αρκετά, για να αποκτήσει φήμη και επιτυχία, η επίδραση κομματιών του, όπως τα περίφημα “Mutha Fucking Bass”, “Get On Up”, “I Believe” κ.ά. πολλά ήταν που οδήγησαν στην καθιέρωσή του ως Pioneer της σκηνής. Οι συνεχείς διεθνείς περιοδείες του σε events και clubs που για άλλους αποτελούν το highlight της μουσικής τους σταδιοδρομίας, για τον Rush ήταν μόνο το πρώτο στάδιο για τη μετάβαση στα δικά του tents και μάλιστα σε μαζικής απήχησης φεστιβάλ π.χ. Tomorrowland (Βέλγιο), Dance Valley (Ολλανδία), Summer Spirit (Γερμανία)! Ειδικότερα στο Mystery Wonderland (Γερμανία & Αυστρία) είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα δικά του Electronic Festivals, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα αδιάκοπο killing machine και μέγας δεξιοτέχνης του μπάσου.

Ο Rush είναι απαιτητικός με το κοινό του και καταφέρνει πάντα να το παρασέρνει, τόσο με την αναμφισβήτητα Hard πλευρά της μουσικής του, όσο και με την καταιγιστική χρήση άλλων αγαπημένων του μουσικών ειδών από την Disco έως τη Funk & Soul. Το αλάθητο μουσικό του ένστικτο δεν ξεσηκώνει μόνο τα dance floors ανά τον κόσμο, αλλά παράλληλα έχει ταυτιστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλεκτρονικής σκηνής μέσα από τις συνεργασίες της προσωπικής δισκογραφικής του, Kne’Deep Rec, αλλά και του πρακτορείου του (Kne’Deep Agency).

Ο Sian κατάγεται από την Ιρλανδία, αλλά μεγάλωσε στη Ν. Ισπανία και υιοθέτησε μία περιπετειώδη, σχεδόν «τσιγγάνικη» προσέγγιση της μουσικής. Επηρεασμένος από την avant-garde πλευρά της club culture, τα κομμάτια του φλερτάρουν με την υπνωτική, μυστικιστική techno και κυκλοφόρησαν τόσο από σημαντικές δισκογραφικές, όπως οι Bedrock, Sci&Tec και Soma Pokerflat, όσο και από την προσωπική του εταιρεία, την ανερχόμενη Octopus Recordings. Πολλά από τα κομμάτια που κυκλοφόρησαν από την Octopus κατάφεραν να πλασαριστούν στο Beatport Top Ten (ενίοτε κατάκτησαν και την πρώτη θέση), ενώ δεν έλειψαν οι διθυραμβικές κριτικές και οι σημαντικές συνεργασίες π.χ. Mauro Picotto, Gregor Tresher, Marco Bailey, DVS1, Joel Mull, Terence Fixmer κ.ά.

Ο Sian βρίσκεται παντού, σε περιοδικά, blogs, διεθνή radio shows κ.ά. αφού η μουσική του έχει αγαπηθεί και ρεμιξαριστεί από καλιτέχνες, όπως οι Steve Bug, Pan-Pot, Efdemin και Minilogue. Αντίστοιχα, ο ίδιος έχει δημιουργήσει -αγαπημένα πλέον- remixes για τους Guy J, Mauro Picotto και Gui Boratto. Κατά τη διάρκεια των περιοδειών του ανά τον κόσμο εντυπωσιάζει με το experimental DJ-ing style του και ταράζει τα dance floors με την εκρηκτική techno που τον χαρακτηρίζει.  Παράλληλα τρέχει τα νομαδικά «Octopus presents» events του με guests της εμβέλειας των Josh Wink, Anja Schneider, Damian Lazarus κ.ά. Τέλος, με το πρόσφατο album του,»Before Silence», ένα πρωτότυπο υβριδικό mix original tracks που διαρκεί 130 λεπτά και περιλαμβάνει περισσότερα από 1013 μεμονωμένα clips μιξαρισμένα σε ένα session, αποδεικνύει ότι όχι μόνο δε φοβάται τον πειραματισμό στο studio, αλλά οι νέες τεχνικές παραγωγής είναι μάλλον το ατού του.